Felicitari de zi de nastere pentru Sotie - La multi ani, draga sotie. Fie ca ziua sa-ti fie binecuvantata cu fericire, bucurie, raze de soare si prietenie!

Felicitari de zi de nastere pentru Sotie - La multi ani, draga sotie. Fie ca ziua sa-ti fie binecuvantata cu fericire, bucurie, raze de soare si prietenie!

Trimite pe facebook

Descarca felicitarea Pin It Trimite pe Viber Trimite pe WhatsApp

Descriere felicitare


Există mulți oameni importanți în viața ta pe care îi poți surprinde cu o felicitare flori și inimioară cu scris galben de fiecare dată când își sărbătoresc ziua de naștere.
Trimiteți felicitarea la sotie cu textul La multi ani, sotie. Fie ca ziua sa-ti fie binecuvantata cu fericire, bucurie, raze de soare si prietenie!.
Date tehnice: lungime 800px și lățime 400px.

Te-ar putea interesa și ...


Mesaje de zi de nastere pentru Sotie


Mesaje de zi de nastere - La multi ani frumosi draga sotieLa multi ani, draga sotie, sa ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fii sanatoasa, implinita si fericita alaturi de familia ta. La multi ani frumosi draga mea!

Mesaje de zi de nastere - Draga sotie, fie ca bucuria sa-ti incalzeasca ochii ... La multi ani draga mea sotie!Draga sotie, fie ca bucuria sa-ti incalzeasca ochii, fie ca fericirea sa-ti lumineze calea, fie ca sanatatea sa nu te paraseasca niciodata si sa te duca la a o suta aniversare! La multi ani draga mea sotie!

Mesaje de zi de nastere - Draga mea sotie, tot ce iti doresti sa ti se indeplineascaDraga mea sotie, iti doresc ca de ziua ta, soarele pe loc sa stea, sa-ti aduca de la mine fericire si iubire, la multi ani cu fericire si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca. La multi ani draga sotie!

Mesaje de zi de nastere - Urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie pentru mea sotieDraga mea sotie imi face deosebita placere sa-ti transmit, cu prilejul zilei de nastere, urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie. La Multi Ani draga sotie!

Mesaje de zi de nastere - La multi ani sotia mea! PoezieNatura-ntreaga azi te felicita, Si flori, si soare, toate-s ca-n povesti, Eu iti doresc o viata fericita Si visurile dragi sa le-mplinesti! La multi ani sotia mea!

Mesaje Urari Felicitari

Există mulți oameni importanți în viața ta pe care îi poți surprinde cu o felicitare flori și inimioară cu scris galben de fiecare dată când își sărbătoresc ziua de naștere. Trimiteți felicitarea la sotie cu textul La multi ani, sotie. Fie ca ziua sa-ti fie binecuvantata cu fericire, bucurie, raze de soare si prietenie!. Date tehnice: lungime 800px și lățime 400px.