Felicitari de 1 Martie pentru Sotie - Sotia mea iti doresc o primavara fericita si mult noroc!

Felicitari de 1 Martie pentru Sotie - Sotia mea iti doresc o primavara fericita si mult noroc!

Trimite pe facebook

Descarca felicitarea Pin It Trimite pe Viber Trimite pe WhatsApp

Te-ar putea interesa și ...


Mesaje de 1 Martie pentru Sotie


Mesaje de 1 Martie - La multi ani de 1 Martie draga sotie!Sa ramai mereu ca o primavara, ca o ciocarlie in inaltul cerului, ca o lacramioara ... La multi ani de 1 Martie draga sotie!

Mesaje de 1 Martie - La multi ani de 1 Martie draga sotie!Parfumul florilor de primavara, roua diminetilor calde, adierea zefirului din cel mai frumos anotimp, toate acestea sa-si gaseasca locul in sufletul tau. La multi ani de 1 Martie draga sotie!

Mesaje de 1 Martie - O primavara superba draga mea sotie!Lasa sa-ti picure in suflet inca o primavara, las-o sa-ti cuprinda obrajii si sa-ti invaluie inima; danseaza cu ea in lumina soarelui si las-o sa-ti umple bratele cu flori si iubire. O primavara superba draga mea sotie!

Mesaje de 1 Martie - O primavara ca-n povesti draga mea sotie!Intr-o zi cu soare in care miroase a sarbatoare, iti trimit si eu mesaje primavaratice cu arome de martisoare si iti urez: O primavara ca-n povesti draga mea sotie!

Mesaje de 1 Martie - Draga mea sotie, primavara sa iti aduca un martisor de sanatateDraga mea sotie, primavara sa iti aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, un nor de iubire si un soare stralucitor asemeni sufletului tau.

Mesaje Urari Felicitari

Felicitari de 1 Martie pentru Sotie - Sotia mea iti doresc o primavara fericita si mult noroc! Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru sotia ta! Felicitari de zi de nastere pentru sotie, felicitari de la multi ani pentru sotie, felicitari de zi de nastere pentru sotia mea, felicitari de la multi ani pentru sotia mea!