Felicitari de Ziua Numelui pentru Sot - La mulți ani, de ziua ta onomastică! draga sotule

Felicitari de Ziua Numelui pentru Sot - La mulți ani, de ziua ta onomastică! draga sotule

Trimite pe facebook

Descarca felicitarea Pin It Trimite pe Viber Trimite pe WhatsApp

Te-ar putea interesa și ...


Mesaje de Ziua Numelui pentru Sot


Mesaje de Ziua Numelui - Iti urez La Multi Ani sotul meu si fie ca Sfantul al carui nume il porti sa-si coboare ochii asupra taIti urez La Multi Ani sotul meu si fie ca Sfantul al carui nume il porti sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Mesaje de Ziua Numelui - La Multi Ani, sotul meu! Sfantul pe care il reprezinti sa te calauzeasca mereuLa Multi Ani, sotul meu! Sfantul pe care il reprezinti sa te calauzeasca mereu, sa-ti dea un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire.

Mesaje de Ziua Numelui - Iti urez La Multi Ani sotul meu, pentru ca porti acest numIti urez La Multi Ani sotul meu, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Mesaje de Ziua Numelui - La multi ani de ziua numelui sotul meu!Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului numai bine. La multi ani de ziua numelui sotul meu!

Mesaje de Ziua Numelui - De ziua ce-ti surade-n prag Si-i porti frumosul nume La multi ani, sotul meu!De ziua ce-ti surade-n prag Si-i porti frumosul nume, Eu iti doresc tot ce-i mai drag Si mai frumos pe lume. La multi ani, sotul meu!

Mesaje Urari Felicitari

Felicitari de Ziua Numelui pentru Sot - La mulți ani, de ziua ta onomastică! draga sotule Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru sotul tau! Felicitari de zi de nastere pentru sot, felicitari de la multi ani pentru sot, felicitari de zi de nastere pentru sotul meu, felicitari de la multi ani pentru sotul meu!