Felicitari de zi de nastere pentru Socru - Socrule La multi ani! - Tort cu capsuni

Felicitari de zi de nastere pentru Socru - Socrule La multi ani! - Tort cu capsuni

Trimite pe facebook

Descarca felicitarea Pin It Trimite pe Viber Trimite pe WhatsApp

Descriere felicitare


Există mulți oameni importanți în viața ta pe care îi poți surprinde cu o felicitare tort de frisca cu capsuni de fiecare dată când își sărbătoresc ziua de naștere.
Trimiteți felicitarea la socru cu textul socru La multi ani!.
Date tehnice: lungime 800px și lățime 550px.

Te-ar putea interesa și ...


Mesaje de zi de nastere pentru Socru


Mesaje de zi de nastere - La multi ani socrule, sanatate, iubireLa multi ani socrule, sanatate, iubire, stima si respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit, impliniri frumoase.

Mesaje de zi de nastere - La multi ani de ziua de nastere pentru socrule!Zilele de nastere sunt pline de amintirile anului trecut, fericirile prezentului si speranta viitorului. Sper ca toate acestea sa faca un numar complet reusit. La multi ani socrule!

Mesaje de zi de nastere - Socrule, la aniversarea ta iti doresc ca sanatatea sa fie tot timpul impreuna cu tineSocrule, la aniversarea ta iti doresc ca sanatatea sa fie tot timpul impreuna cu tine, fericirea sa te insoteasca la fiecare pas, dragostea sa-ti fie in permanenta la indemana iar norocul sa te astepte la fiecare colt. La Multi Ani socrule!

Mesaje de zi de nastere - Urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie pentru socruleDraga socrule imi face deosebita placere sa-ti transmit, cu prilejul zilei de nastere, urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie. La Multi Ani socrule!

Mesaje de zi de nastere - La multi ani socrule! PoezieNatura-ntreaga azi te felicita, Si flori, si soare, toate-s ca-n povesti, Eu iti doresc o viata fericita Si visurile dragi sa le-mplinesti! La multi ani socrule!

Mesaje Urari Felicitari

Există mulți oameni importanți în viața ta pe care îi poți surprinde cu o felicitare tort de frisca cu capsuni de fiecare dată când își sărbătoresc ziua de naștere. Trimiteți felicitarea la socru cu textul socru La multi ani!. Date tehnice: lungime 800px și lățime 550px.