Felicitari de la multi ani pentru Socru - La multi ani, socrule!

Felicitari de la multi ani pentru Socru - La multi ani, socrule!

Trimite pe facebook

Descarca felicitarea Pin It Trimite pe Viber Trimite pe WhatsApp

Te-ar putea interesa și ...


Mesaje de la multi ani pentru Socru


Mesaje de la multi ani - Draga socrule, in aceasta zi minunata in viata ta iti dorescDraga socrule, in aceasta zi minunata in viata ta iti doresc sa te bucuri mereu de ceea ce ti-a dat Dumnezeu, dar cu putere in suflet si in minte sa tinzi si sa obtii ceea la ce visezi sa obtii sau sa devii! La multi ani socrule!

Mesaje de la multi ani - Draga socrule sa fii santatos, implinit si fericit alaturi de familia taLa multi ani, draga socrule, sa ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fii santatos, implinit si fericit alaturi de familia ta. La multi ani frumosi socrule!

Mesaje de la multi ani - La Multi Ani socrule! Mai multe zambete pe fataLa Multi Ani socrule! Mai multe zambete pe fata, mai multi bani in portofel, mai multa dragoste in inima!

Mesaje de la multi ani - Socrule, oamenii isi ureaza multe lucruriSocrule, oamenii isi ureaza multe lucruri. Eu iti urez doar doua: niciodata si intotdeauna. Niciodata trist si intotdeauna fericit. La Multi Ani draga socrule!

Mesaje de la multi ani - Draga socrule, florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorinteleDraga socrule, trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele. La multi ani socrule!

Mesaje Urari Felicitari

Felicitari de la multi ani pentru Socru - La multi ani, socrule! Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru socrul tau! Felicitari de zi de nastere pentru socru, felicitari de la multi ani pentru socru, felicitari de zi de nastere pentru socru, felicitari de la multi ani pentru socru!