Felicitari de zi de nastere pentru Nepoata - Nepoata mea La multi ani!

Felicitari de zi de nastere pentru Nepoata - Nepoata mea La multi ani!

Trimite pe facebook

Descarca felicitarea Pin It Trimite pe Viber Trimite pe WhatsApp

Descriere felicitare


Există mulți oameni importanți în viața ta pe care îi poți surprinde cu o felicitare pictură cu flori de fiecare dată când își sărbătoresc ziua de naștere.
Trimiteți felicitarea la nepoata cu textul nepoata La multi ani!.
Date tehnice: lungime 800px și lățime 400px.

Te-ar putea interesa și ...


Mesaje de zi de nastere pentru Nepoata


Mesaje de zi de nastere - La multi ani frumosi draga nepoataLa multi ani, draga nepoata, sa ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fii sanatoasa, implinita si fericita alaturi de familia ta. La multi ani frumosi nepoata mea!

Mesaje de zi de nastere - La multi ani nepoata mea! PoezieNatura-ntreaga azi te felicita, Si flori, si soare, toate-s ca-n povesti, Eu iti doresc o viata fericita Si visurile dragi sa le-mplinesti! La multi ani nepoata mea!

Mesaje de zi de nastere - Nepoata mea, fie ca bucuria sa-ti incalzeasca ochii ... La multi ani draga nepoata!Nepoata mea, fie ca bucuria sa-ti incalzeasca ochii, fie ca fericirea sa-ti lumineze calea, fie ca sanatatea sa nu te paraseasca niciodata si sa te duca la a o suta aniversare! La multi ani draga nepoata!

Mesaje de zi de nastere - Draga nepoata, tot ce iti doresti sa ti se indeplineascaDraga nepoata, iti doresc ca de ziua ta, soarele pe loc sa stea, sa-ti aduca de la mine fericire si iubire, la multi ani cu fericire si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca. La multi ani nepoata mea!

Mesaje de zi de nastere - Draga nepoata, sa primesti flori de ziua ta!Draga nepoata, sa primesti flori de ziua ta! Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare. La multi ani nepoata mea!

Mesaje Urari Felicitari

Există mulți oameni importanți în viața ta pe care îi poți surprinde cu o felicitare pictură cu flori de fiecare dată când își sărbătoresc ziua de naștere. Trimiteți felicitarea la nepoata cu textul nepoata La multi ani!. Date tehnice: lungime 800px și lățime 400px.