Felicitari de zi de nastere pentru Matusa - La multi ani, draga matusa, sanatate si tot ce-ti doresti, sa ai parte de ce ai visat si de ceea ce iubesti

Felicitari de zi de nastere pentru Matusa - La multi ani, draga matusa, sanatate si tot ce-ti doresti, sa ai parte de ce ai visat si de ceea ce iubesti

Trimite pe facebook

Descarca felicitarea Pin It Trimite pe Viber Trimite pe WhatsApp

Descriere felicitare


Există mulți oameni importanți în viața ta pe care îi poți surprinde cu o felicitare flori pentru fete de fiecare dată când își sărbătoresc ziua de naștere.
Trimiteți felicitarea la matusa cu textul La multi ani, matusa, sanatate si tot ce-ti doresti, sa ai parte de ce ai visat si de ceea ce iubesti.
Date tehnice: lungime 800px și lățime 400px.

Te-ar putea interesa și ...


Mesaje de zi de nastere pentru Matusa


Mesaje de zi de nastere - Matusa mea, fie ca bucuria sa-ti incalzeasca ochii ... La multi ani draga matusa!Matusa mea, fie ca bucuria sa-ti incalzeasca ochii, fie ca fericirea sa-ti lumineze calea, fie ca sanatatea sa nu te paraseasca niciodata si sa te duca la a o suta aniversare! La multi ani draga matusa!

Mesaje de zi de nastere - La multi ani de ziua de nastere pentru matusa mea!Zilele de nastere sunt pline de amintirile anului trecut, fericirile prezentului si speranta viitorului. Sper ca toate acestea sa faca un numar complet reusit. La multi ani matusa mea!

Mesaje de zi de nastere - Matusa mea, la aniversarea ta iti doresc ca sanatatea sa fie tot timpul impreuna cu tineMatusa mea, la aniversarea ta iti doresc ca sanatatea sa fie tot timpul impreuna cu tine, fericirea sa te insoteasca la fiecare pas, dragostea sa-ti fie in permanenta la indemana iar norocul sa te astepte la fiecare colt. La Multi Ani matusa mea!

Mesaje de zi de nastere - Draga matusa, bucura-te de fiecare clipa, zambeste, fii fericitaDraga matusa, bucura-te de fiecare clipa, zambeste, fii fericita si aminteste-ti un lucru: azi e ziua cea mai speciala din an asa ca traieste-o la maxim! La Multi Ani matusa mea!

Mesaje de zi de nastere - La multi ani matusa mea! PoezieNatura-ntreaga azi te felicita, Si flori, si soare, toate-s ca-n povesti, Eu iti doresc o viata fericita Si visurile dragi sa le-mplinesti! La multi ani matusa mea!

Mesaje Urari Felicitari

Există mulți oameni importanți în viața ta pe care îi poți surprinde cu o felicitare flori pentru fete de fiecare dată când își sărbătoresc ziua de naștere. Trimiteți felicitarea la matusa cu textul La multi ani, matusa, sanatate si tot ce-ti doresti, sa ai parte de ce ai visat si de ceea ce iubesti. Date tehnice: lungime 800px și lățime 400px.