Felicitari de zi de nastere pentru Logodnica - La mulți ani, logodnica mea! Să ai parte de sănătate, fericire și zile senine!

Felicitari de zi de nastere pentru Logodnica - La mulți ani, logodnica mea! Să ai parte de sănătate, fericire și zile senine!

Trimite pe facebook

Descarca felicitarea Pin It Trimite pe Viber Trimite pe WhatsApp

Descriere felicitare


Există mulți oameni importanți în viața ta pe care îi poți surprinde cu o felicitare șampanie și urare de sănătate de fiecare dată când își sărbătoresc ziua de naștere.
Trimiteți felicitarea la logodnica cu textul La mulți ani, logodnica! Să ai parte de sănătate, fericire și zile senine!.
Date tehnice: lungime 800px și lățime 400px.

Te-ar putea interesa și ...


Mesaje de zi de nastere pentru Logodnica


Mesaje de zi de nastere - Logodnica mea, iti doresc un ocean de sanatate si toate florile lumiiLogodnica mea, sa ai parte de toata caldura omenirii, un ocean de sanatate si toate florile lumii adunate in cel mai frumos buchet! La multi ani logodnica mea!

Mesaje de zi de nastere - La multi ani frumosi logodnica meaLa multi ani, logodnica mea, sa ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fii sanatoasa, implinita si fericita alaturi de familia ta. La multi ani frumosi logodnica mea!

Mesaje de zi de nastere - Logodnica mea, iti doresc viata lunga, fericire, sanatate si iubireLogodnica mea, cu ocazia zilei de nastere iti doresc viata lunga, fericire, sanatate si iubire!

Mesaje de zi de nastere - Logodnica mea doresc ca ceea ce e frumos in visele tale sa devina realitateLogodnica mea doresc ca ceea ce e frumos in visele tale sa devina realitate, iar ceea ce e impecabil in gandul tau sa completeze acele vise! La multi logodnica mea!

Mesaje de zi de nastere - Logodnica mea, tot ce iti doresti sa ti se indeplineascaLogodnica mea, iti doresc ca de ziua ta, soarele pe loc sa stea, sa-ti aduca de la mine fericire si iubire, la multi ani cu fericire si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca. La multi ani logodnica mea!

Mesaje Urari Felicitari

Există mulți oameni importanți în viața ta pe care îi poți surprinde cu o felicitare șampanie și urare de sănătate de fiecare dată când își sărbătoresc ziua de naștere. Trimiteți felicitarea la logodnica cu textul La mulți ani, logodnica! Să ai parte de sănătate, fericire și zile senine!. Date tehnice: lungime 800px și lățime 400px.