Felicitari de zi de nastere pentru Invatatoare - In dar de ziua ta, toate gandurile mele bune si multa sanatate si fericire! La multi ani doamna invatatoare!

Felicitari de zi de nastere pentru Invatatoare - In dar de ziua ta, toate gandurile mele bune si multa sanatate si fericire! La multi ani doamna invatatoare!

Trimite pe facebook

Descarca felicitarea Pin It Trimite pe Viber Trimite pe WhatsApp

Descriere felicitare


Există mulți oameni importanți în viața ta pe care îi poți surprinde cu o felicitare buchet de trandafiri pentru fete sau femei de fiecare dată când își sărbătoresc ziua de naștere.
Trimiteți felicitarea la invatatoare cu textul In dar de ziua ta, toate gandurile mele bune si multa sanatate si fericire! La multi ani invatatoare!.
Date tehnice: lungime 800px și lățime 400px.

Te-ar putea interesa și ...


Mesaje de zi de nastere pentru Invatatoare


Mesaje de zi de nastere - Doamna invatatoare, cu ocazia zilei de nastere va doresc in primul rand ca sanatateaDoamna invatatoare, cu ocazia zilei de nastere va doresc in primul rand ca sanatatea sa fie tot timpul impreuna cu dumneavoastra iar fericirea sa va insoteasca la fiecare pas. La multi ani doamna invatatoare!

Mesaje de zi de nastere - Doamna invatatoare ne face deosebita placere sa va transmitemDoamna invatatoare ne face deosebita placere sa va transmitem, cu prilejul zilei de nastere, urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie. La Multi Ani doamna invatatoare!

Mesaje de zi de nastere - Un trandafir s-a atasat la buchetul vietii dumneavoastra ... La multi ani doamna invatatoare!Un trandafir s-a atasat la buchetul vietii dumneavoastra. Fie ca el s-a infloreasca mai frumos si plin de sanatate decat cei care sunt deja in buchet. La multi ani doamna invatatoare!

Mesaje de zi de nastere - La multi ani doamna invatatoare! Viata sa va fie frumoasa si colorataLa multi ani doamna invatatoare! Viata sa va fie frumoasa si colorata ca acest buchet de flori.

Mesaje de zi de nastere - Doamna invatatoare, va doresc viata lunga, fericire, sanatate si iubireDoamna invatatoare, cu ocazia zilei de nastere va doresc viata lunga, fericire, sanatate si iubire!

Mesaje Urari Felicitari

Există mulți oameni importanți în viața ta pe care îi poți surprinde cu o felicitare buchet de trandafiri pentru fete sau femei de fiecare dată când își sărbătoresc ziua de naștere. Trimiteți felicitarea la invatatoare cu textul In dar de ziua ta, toate gandurile mele bune si multa sanatate si fericire! La multi ani invatatoare!. Date tehnice: lungime 800px și lățime 400px.