Felicitari de zi de nastere pentru Fina - La multi ani finuta

Felicitari de zi de nastere pentru Fina - La multi ani finuta

Trimite pe facebook

Descarca felicitarea Pin It Trimite pe Viber Trimite pe WhatsApp

Descriere felicitare


Există mulți oameni importanți în viața ta pe care îi poți surprinde cu o felicitare trandafiri în ghiveci și inimioare de fiecare dată când își sărbătoresc ziua de naștere.
Trimiteți felicitarea la fina cu textul La multi ani fina.
Date tehnice: lungime 640px și lățime 359px.

Te-ar putea interesa și ...


Mesaje de zi de nastere pentru Fina


Mesaje de zi de nastere - La multi ani frumosi draga finaLa multi ani, draga fina, sa ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fii sanatoasa, implinita si fericita alaturi de familia ta. La multi ani frumosi finuta!

Mesaje de zi de nastere - Finuta, la aniversarea ta iti doresc ca sanatatea sa fie tot timpul impreuna cu tineFinuta, la aniversarea ta iti doresc ca sanatatea sa fie tot timpul impreuna cu tine, fericirea sa te insoteasca la fiecare pas, dragostea sa-ti fie in permanenta la indemana iar norocul sa te astepte la fiecare colt. La Multi Ani finuta!

Mesaje de zi de nastere - La multi ani fina mea! PoezieNatura-ntreaga azi te felicita, Si flori, si soare, toate-s ca-n povesti, Eu iti doresc o viata fericita Si visurile dragi sa le-mplinesti! La multi ani fina mea!

Mesaje de zi de nastere - La multi ani finuta, sanatate, iubireLa multi ani finuta, sanatate, iubire, stima si respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit, impliniri frumoase.

Mesaje de zi de nastere - Finuta, iti doresc un ocean de sanatate si toate florile lumiiFinuta, sa ai parte de toata caldura omenirii, un ocean de sanatate si toate florile lumii adunate in cel mai frumos buchet! La multi ani fina draga!

Mesaje Urari Felicitari

Există mulți oameni importanți în viața ta pe care îi poți surprinde cu o felicitare trandafiri în ghiveci și inimioare de fiecare dată când își sărbătoresc ziua de naștere. Trimiteți felicitarea la fina cu textul La multi ani fina. Date tehnice: lungime 640px și lățime 359px.