Felicitari de la multi ani pentru Fin - La multi ani, finule!

Felicitari de la multi ani pentru Fin - La multi ani, finule!

Trimite pe facebook

Descarca felicitarea Pin It Trimite pe Viber Trimite pe WhatsApp

Te-ar putea interesa și ...


Mesaje de la multi ani pentru Fin


Mesaje de la multi ani - Draga finule sa fii santatos, implinit si fericit alaturi de familia taLa multi ani, draga finule, sa ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fii santatos, implinit si fericit alaturi de familia ta. La multi ani frumosi finul meu!

Mesaje de la multi ani - Draga finule, oamenii isi ureaza multe lucruriDraga finule, oamenii isi ureaza multe lucruri. Eu iti urez doar doua: niciodata si intotdeauna. Niciodata trist si intotdeauna fericit. La Multi Ani finule!

Mesaje de la multi ani - Finul meu, florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorinteleFinul meu, trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele. La multi ani draga finule!

Mesaje de la multi ani - Finule iti urez un ocean de sanatateFinule iti urez un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani, si un sincer: La multi ani draga finule!

Mesaje de la multi ani - Draga finule iti doresc ca viata ta sa fie un cer senin si fara noriDraga finule iti doresc ca viata ta sa fie un cer senin si fara nori, sa ai in cale numai flori, succes si bucurie! La multi ani finul meu!

Mesaje Urari Felicitari

Felicitari de la multi ani pentru Fin - La multi ani, finule! Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru finul tau! Felicitari de zi de nastere pentru fin, felicitari de la multi ani pentru fin, felicitari de zi de nastere pentru finut, felicitari de la multi ani pentru finut!