Felicitari de zi de nastere pentru Fata - Sampanie - La multi ani, fata mea!

Felicitari de zi de nastere pentru Fata - Sampanie - La multi ani, fata mea!

Trimite pe facebook

Descarca felicitarea Pin It Trimite pe Viber Trimite pe WhatsApp

Descriere felicitare


Există mulți oameni importanți în viața ta pe care îi poți surprinde cu o felicitare șampanie de fiecare dată când își sărbătoresc ziua de naștere.
Trimiteți felicitarea la fata cu textul La multi ani, fata!.
Date tehnice: lungime 800px și lățime 400px.

Te-ar putea interesa și ...


Mesaje de zi de nastere pentru Fata


Mesaje de zi de nastere - La multi ani de ziua de nastere pentru fiica mea!Zilele de nastere sunt pline de amintirile anului trecut, fericirile prezentului si speranta viitorului. Sper ca toate acestea sa faca un numar complet reusit. La multi ani fiica mea!

Mesaje de zi de nastere - Fata mea, la aniversarea ta iti doresc ca sanatatea sa fie tot timpul impreuna cu tineFata mea, la aniversarea ta iti doresc ca sanatatea sa fie tot timpul impreuna cu tine, fericirea sa te insoteasca la fiecare pas, dragostea sa-ti fie in permanenta la indemana iar norocul sa te astepte la fiecare colt. La Multi Ani fiica mea!

Mesaje de zi de nastere - Fiica mea, o zi din an este a taFiica mea, o zi din an este a ta. Si pentru ca e a ta este cea mai frumoasa zi a anului, sa te bucuri de ea impreuna cu cei apropiati. La multi ani fata mea!

Mesaje de zi de nastere - La multi ani fata mea, sanatate, iubireLa multi ani fata mea, sanatate, iubire, stima si respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit, impliniri frumoase.

Mesaje de zi de nastere - La multi ani frumosi fata meaLa multi ani, fata mea, sa ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fii sanatoasa, implinita si fericita alaturi de familia ta. La multi ani frumosi fiica mea!

Mesaje Urari Felicitari

Există mulți oameni importanți în viața ta pe care îi poți surprinde cu o felicitare șampanie de fiecare dată când își sărbătoresc ziua de naștere. Trimiteți felicitarea la fata cu textul La multi ani, fata!. Date tehnice: lungime 800px și lățime 400px.