Felicitari de zi de nastere pentru Coleg - La multi ani, colegul meu!

Felicitari de zi de nastere pentru Coleg - La multi ani, colegul meu!

Trimite pe facebook

Descarca felicitarea Pin It Trimite pe Viber Trimite pe WhatsApp

Descriere felicitare


Există mulți oameni importanți în viața ta pe care îi poți surprinde cu o felicitare șampanie și tort cu capșuni de fiecare dată când își sărbătoresc ziua de naștere.
Trimiteți felicitarea la coleg cu textul La multi ani, coleg!.
Date tehnice: lungime 800px și lățime 400px.

Te-ar putea interesa și ...


Mesaje de zi de nastere pentru Coleg


Mesaje de zi de nastere - La multi ani colegul meu, sanatate, iubireLa multi ani colegul meu, sanatate, iubire, stima si respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit, impliniri frumoase.

Mesaje de zi de nastere - Draga colegul meu ... te felicit cu drag de ziua ta de nastere!Draga colegul meu ... te felicit cu drag de ziua ta de nastere! Iti urez ca in casa ta sa se mute norocul, ca dragostea sa fie cu tine mereu si zi de zi sa devii mai puternic si mai bogat.

Mesaje de zi de nastere - La multi ani de ziua de nastere pentru dragul meu coleg!Zilele de nastere sunt pline de amintirile anului trecut, fericirile prezentului si speranta viitorului. Sper ca toate acestea sa faca un numar complet reusit. La multi ani dragul meu coleg!

Mesaje de zi de nastere - Urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie pentru colegul meuColegul meu imi face deosebita placere sa-ti transmit, cu prilejul zilei de nastere, urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie. La Multi Ani dragul meu coleg!

Mesaje de zi de nastere - Dragul meu coleg, iti doresc viata lunga, fericire, sanatate si iubireDragul meu coleg, cu ocazia zilei de nastere iti doresc viata lunga, fericire, sanatate si iubire!

Mesaje Urari Felicitari

Există mulți oameni importanți în viața ta pe care îi poți surprinde cu o felicitare șampanie și tort cu capșuni de fiecare dată când își sărbătoresc ziua de naștere. Trimiteți felicitarea la coleg cu textul La multi ani, coleg!. Date tehnice: lungime 800px și lățime 400px.