Felicitari de multumire pentru Bunica - M-ai ajutat atunci cand aveam nevoie. Multumesc draga bunica!

Felicitari de multumire pentru Bunica - M-ai ajutat atunci cand aveam nevoie. Multumesc draga bunica!

Trimite pe facebook

Descarca felicitarea Pin It Trimite pe Viber Trimite pe WhatsApp

Te-ar putea interesa și ...


Mesaje de multumire pentru Bunica


Mesaje de multumire - Iti Multumesc draga bunica!Cuvintele nu pot exprima recunostinta pe care o simt. O sa spun doar: Iti Multumesc draga bunica!

Mesaje de multumire - Draga bunica, mi-ai facut cel mai frumos cadou ... Multumesc!Draga bunica, mi-ai facut cel mai frumos cadou... prezenta ta! Multumesc!

Mesaje de multumire - Draga bunica, Multumesc!Draga bunica, vroiam sa-ti spun ca apreciez foarte mult modul in care mi-ai fost alaturi. Multumesc!

Mesaje de multumire - Bunica, multumesc pentru ajutorul acordat atunci cand am avut nevoieBunica, multumesc pentru ajutorul acordat atunci cand am avut nevoie. Nu stiu daca stii cat de mult a contat pentru mine. Multumesc bunica!

Mesaje de multumire - Multumesc draga bunica!M-ai incurajat atunci cand aveam nevoie de asta. Multumesc draga bunica!

Mesaje Urari Felicitari

Felicitari de multumire pentru Bunica - M-ai ajutat atunci cand aveam nevoie. Multumesc draga bunica! Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru bunica ta! Felicitari de zi de nastere pentru bunica, felicitari de la multi ani pentru bunica, felicitari de zi de nastere pentru bunica mea, felicitari de la multi ani pentru bunica mea!