Felicitari de Ziua Numelui pentru Bunic - La multi ani cu sanatate, Sa ai belsug, de toate Bucurii si nestemate De-acum si pe mai departe. La Multi Ani, de ziua numelui, draga bunicule

Felicitari de Ziua Numelui pentru Bunic - La multi ani cu sanatate,  Sa ai belsug, de toate  Bucurii si nestemate  De-acum si pe mai departe.  La Multi Ani, de ziua numelui, draga bunicule

Trimite pe facebook

Descarca felicitarea Pin It Trimite pe Viber Trimite pe WhatsApp

Te-ar putea interesa și ...


Mesaje de Ziua Numelui pentru Bunic


Mesaje de Ziua Numelui - La multi ani bunicul meu cu ocazia sarbatorii zilei tale de numeCu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si sa ai parte numai de zile senine si insorite! La multi ani bunicul meu!

Mesaje de Ziua Numelui - La multi ani draga bunicule! Mesaje de Ziua numeluiZiua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani draga bunicule!

Mesaje de Ziua Numelui - De ziua numelui tau cele mai frumoase dorinte sa devina realitate. La multi ani, bunicule!De ziua numelui tau cele mai frumoase dorinte sa devina realitate. La multi ani, bunicule!

Mesaje de Ziua Numelui - La multi ani de ziua numelui bunicule!Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului numai bine. La multi ani de ziua numelui bunicule!

Mesaje de Ziua Numelui - Iti urez La Multi Ani draga bunicule si fie ca Sfantul al carui nume il porti sa-si coboare ochii asupra taIti urez La Multi Ani draga bunicule si fie ca Sfantul al carui nume il porti sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Mesaje Urari Felicitari

Felicitari de Ziua Numelui pentru Bunic - La multi ani cu sanatate, Sa ai belsug, de toate Bucurii si nestemate De-acum si pe mai departe. La Multi Ani, de ziua numelui, draga bunicule Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru bunicul tau! Felicitari de zi de nastere pentru bunic, felicitari de la multi ani pentru bunic, felicitari de zi de nastere pentru bunicul meu, felicitari de la multi ani pentru bunicul meu!