Felicitari de Ziua Numelui - ✝️ Crestine | Sfantul al carui nume il porti sa iti calauzeasca pasii, sa iti aduca bucurie in suflet si sa fie intotdeauna cu tine. La Multi Ani, Damian!

Felicitari de Ziua Numelui - Sfantul al carui nume il porti sa iti calauzeasca pasii, sa iti aduca bucurie in suflet si sa fie intotdeauna cu tine. La Multi Ani, Damian!

Trimite pe facebook

Descarca felicitarea Pin It Trimite pe Viber Trimite pe WhatsApp

Te-ar putea interesa și ...


Toate de Ziua Numelui Damian

Mesaje de Ziua Numelui pentru Damian


Mesaje de Ziua Numelui - Sfantul al carui nume il porti sa iti calauzeasca pasiiSfantul al carui nume il porti sa iti calauzeasca pasii, sa iti aduca bucurie in suflet si sa fie intotdeauna cu tine. La Multi Ani!

Mesaje de Ziua Numelui - Poezie de ziua numeluiDe ziua ce-ti surade-n prag Si-i porti frumosul nume, Eu iti doresc tot ce-i mai drag Si mai frumos pe lume.

Mesaje de Ziua Numelui - Fie ca Sfantul pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra taIti urez La Multi Ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Mesaje de Ziua Numelui - Sfantul pe care il reprezinti sa te calauzeasca mereuLa Multi Ani! Sfantul pe care il reprezinti sa te calauzeasca mereu, sa-ti dea un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire.

Mesaje de Ziua Numelui - Sa fii fericita si mereu insotita de cei care merita sa te iubeascaDin adancul sufletului iti doresc ca anii ce se scurg sa treaca precum razele soarelui mangaie o trestie umeda si batuta de vant, precum iubirea alina sufletele suferinde. Sa fii fericita si mereu insotita de cei care merita sa te iubeasca. LA MULTI ANI !!!

Felicitari de ziua numelui Damian, felicitari cu ziua numelui Damian, felicitari ziua nume Damian

Mesaje Urari Felicitari

Sfantul al carui nume il porti sa iti calauzeasca pasii, sa iti aduca bucurie in suflet si sa fie intotdeauna cu tine. La Multi Ani, Damian! - Felicitari de Ziua Numelui pentru Damian - Este ziua de nume a cuiva drag cu numele Damian? Trimite acum felicitari de ziua numelui Damian si ganduri frumoase celor dragi care poarta acest nume frumos Damian!