Felicitari de zi de nastere - Trandafiri | Viata lunga, fericire, sanatate si iubire! La Multi Ani, Cornel

Felicitari de zi de nastere - Viata lunga, fericire, sanatate si iubire! La Multi Ani, Cornel

Trimite pe facebook

Descarca felicitarea Pin It Trimite pe Viber Trimite pe WhatsApp

Descriere felicitare


Este ziua lui Cornel?
Trimite-i felicitarea cu trandafir alb în această zi specială sau imprimă imaginea cu lungimea 800px și lățime 450px.

Te-ar putea interesa și ...


Toate de zi de nastere Cornel

Mesaje de zi de nastere pentru Cornel


Mesaje de zi de nastere - Cornel, de ziua ta iti doresc atata noroc cat sa nu poti duceCornel, de ziua ta iti doresc atata noroc cat sa nu poti duce, fericire cata nu-ti poti inchipui, atata sanatate la cata nu te astepti. La Multi Ani Cornel!

Mesaje de zi de nastere - Cornel, bucura-te de fiecare clipa, zambeste, fii fericitCornel, bucura-te de fiecare clipa, zambeste, fii fericit si aminteste-ti un lucru: azi e ziua cea mai speciala din an asa ca traieste-o la maxim! La Multi Ani Cornel!

Mesaje de zi de nastere - Cornel, la aniversarea ta iti doresc ca sanatatea sa fie tot timpul impreuna cu tineCornel, la aniversarea ta iti doresc ca sanatatea sa fie tot timpul impreuna cu tine, fericirea sa te insoteasca la fiecare pas, dragostea sa-ti fie in permanenta la indemana iar norocul sa te astepte la fiecare colt. La Multi Ani Cornel!

Mesaje de zi de nastere - Draga Cornel ... te felicit cu drag de ziua ta de nastere!Draga Cornel ... te felicit cu drag de ziua ta de nastere! Iti urez ca in casa ta sa se mute norocul, ca dragostea sa fie cu tine mereu si zi de zi sa devii mai puternic si mai bogat.

Mesaje de zi de nastere - Cornel, fie ca bucuria sa-ti incalzeasca ochii ... La multi ani Cornel!Cornel, fie ca bucuria sa-ti incalzeasca ochii, fie ca fericirea sa-ti lumineze calea, fie ca sanatatea sa nu te paraseasca niciodata si sa te duca la a o suta aniversare! La multi ani Cornel!

Felicitari de zi de nastere Cornel, felicitari cu ziua de nastere pentru Cornel, felicitari de ziua de nastere pentru Cornel, felicitari cu zi de nastere numele Cornel, felicitari onomastica Cornel, felicitari personalizate de aniversare Cornel

Mesaje Urari Felicitari

Este ziua lui Cornel? Trimite-i felicitarea cu trandafir alb în această zi specială sau imprimă imaginea cu lungimea 800px și lățime 450px.