Felicitari de prietenie - Trandafiri | Pentru Despina

Felicitari de prietenie - Pentru Despina

Trimite pe facebook

Descarca felicitarea Pin It Trimite pe Viber Trimite pe WhatsApp

Te-ar putea interesa și ...


Toate de prietenie Despina

Mesaje de prietenie pentru Despina


Mesaje de prietenie - Prietenia este mana care sterge lacrimaPrietenia este mana care sterge lacrima atunci cand viata doare.

Mesaje de prietenie - O prietenie adevarata, ramane toata viataUn trandafir frumos, isi schimba mereu fata ... o prietenie adevarata, ramane toata viata!

Mesaje de prietenie - Ce este un prietenCe este un prieten? prieten este acela care stie tot despre tine ... bune si rele ... si totusi te accepta asa cum esti, este mereu alaturi de tine si inca te place.

Mesaje de prietenie - Iubirea, fericirea, norocul si prieteniaTrei ingeri au grija de tine: iubirea, fericirea si norocul. Dar daca vei avea vreodata nevoie si de un al patrulea, aminteste-ti de mine. . . prietenia!

Mesaje de prietenie - Poate am eu nevoie de tineDaca intr-o zi iti vine sa plangi, cauta-ma! Nu promit sa te fac sa razi,dar voi plange alaturi de tine! Daca intr-o zi iti vine sa fugi, cauta-ma! Nu promit sa te opresc, dar voi fugi alaturi de tine! Daca intr-o zi ma cauti si nu iti raspund, vino! Poate am eu nevoie de tine!

Mesaje Urari Felicitari

Pentru Despina - Felicitari de prietenie pentru Despina - Se apropie ziua de nume sau de nastere a cuiva drag? Aici gasesti felicitari cu nume pentru zilele de nume, zile onomastice, felicitari de dragoste si multe altele. Trimite acum felicitari si ganduri frumoase celor dragi!