Felicitari cu nume: Andi

Felicitari pentru Andi si ganduri frumoase celor dragi care poarta acest nume frumos Andi!

Felicitari de zi de nastere pentru Andi


Toate de zi de nastere

Felicitari de la multi ani pentru Andi


Toate de la multi ani

Alte categorii


Despre numele Andi


Numele de baiat Andi reprezinta forma scurta, de alint, a numelui Andrei care este un nume romanesc si are semificatia de barbatie, temerar, curajos, luptator.

Numele, patruns in latina - Andreas sau Andrea si chiar in ebraica, se raspandeste rapid in lumea crestina datorita faimei unuia dintre cei 12 apostoli ai lui Iisus.

Numele Andrei are un loc deosebit in cadrul sarbatorilor populare romanesti, de aici si numele de "luna a lupilor" pentru decembrie.

O alta semnificatie acceptata a numelui Andrei este aceea de obicei al "facutului de ursit", de aceea in noaptea de 30 noiembrie tinerele fete incearca sa-si afle "ursitul" sau viitorul sot ori sa-l determine, prin mijloace magice, pe flacaul dorit sa le ia de sotie.

Mesaje Urari Felicitari

Se apropie ziua de nume sau de nastere a cuiva drag cu numele Andi? Trimite acum felicitari pentru Andi si ganduri frumoase celor dragi care poarta acest nume frumos Andi! Felicitari cu numele Andi de zi de nastere, de dragoste, de la multi ani si multe alte felicitari cu numele Andi