de ziua sotului meu

Click pe felicitare pentru a o trimite prin email sau pe facebook.

Sotul meu cu ocazia zilei de nastere iti doresc viata lunga, fericire, sanatate si iubire. La multi ani!


de ziua sotului meu Sotul meu cu ocazia zilei de nastere iti doresc viata lunga, fericire, sanatate si iubire. La multi ani!

La multi ani sotul meu !


de ziua sotului meu La multi ani sotul meu !

La multi ani sotul meu


de ziua sotului meu La multi ani sotul meu

Esti totul pentru noi, te iubim enorm! La multi ani fericiti de ziua ta sotul meu


de ziua sotului meu Esti totul pentru noi, te iubim enorm! La multi ani fericiti de ziua ta sotul meu

Un gand bun, impreuna cu cele mai sincere urari de sanatate si fercire! La Multi Ani draga sotule!


de ziua sotului meu Un gand bun, impreuna cu cele mai sincere urari de sanatate si fercire! La Multi Ani draga sotule!

La multi ani, sotul meu!


de ziua sotului meu La multi ani, sotul meu!

Toate de zi de nastere Sot

Mesaje de ziua sotului meu

La multi ani sotul meu, sanatate, iubire, stima si respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit, impliniri frumoase. »»

Sotul meu, la aniversarea ta iti doresc ca sanatatea sa fie tot timpul impreuna cu tine, fericirea sa te insoteasca la fiecare pas, dragostea sa-ti fie in permanenta la indemana iar norocul sa te astepte la fiecare colt. La Multi Ani sotul meu! »»

Zilele de nastere sunt pline de amintirile anului trecut, fericirile prezentului si speranta viitorului. Sper ca toate acestea sa faca un numar complet reusit. La multi ani sotul meu! »»

Sotul meu doresc ca ceea ce e frumos in visele tale sa devina realitate, iar ceea ce e impecabil in gandul tau sa completeze acele vise! La multi draga sotule! »»

Draga sotul meu ... te felicit cu drag de ziua ta de nastere! Iti urez ca in casa ta sa se mute norocul, ca dragostea sa fie cu tine mereu si zi de zi sa devii mai puternic si mai bogat. »»

Toate de zi de nastere Sot

Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru sotul tau! Felicitari de zi de nastere pentru sot, felicitari de la multi ani pentru sot, felicitari de zi de nastere pentru sotul meu, felicitari de la multi ani pentru sotul meu!

Mesaje Urari Felicitari

de ziua sotului meu - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru sotul tau! Felicitari de zi de nastere pentru sot, felicitari de la multi ani pentru sot, felicitari de zi de nastere pentru sotul meu, felicitari de la multi ani pentru sotul meu!