Trimite pe facebook

Felicitari personalizate de dragoste - ...

Felicitarea Anterioara Felicitarea Urmatoare Dragoste (313)

Felicitari personalizate de dragoste


Cele mai apreciate

Mesaje de dragoste


Mesaje de dragoste - Tu esti lumea mea , sufletul meu perecheTu esti lumea mea, sufletul meu pereche, viata si dragostea mea. Mi-e dor de tine !

Mesaje de dragoste - Exista doar doua ocazii in care imi doresc sa fim impreunaExista doar doua ocazii in care imi doresc sa fim impreuna: acum si pentru totdeuna.

Mesaje de dragoste - Ziua in care voi inceta sa te iubesc nu poate fi decat aceea candZiua in care voi inceta sa te iubesc nu poate fi decat aceea cand voi inchide ochii pentru totdeuna.

Mesaje de dragoste - Daca as amaneta un gram din dragostea mea pt tineDaca as amaneta un gram din dragostea mea pt tine, ti-as cumpara lumea intreaga si inca ceva ...

Mesaje de dragoste - 2 cuvinte , 8 litere , un singur inteles2 cuvinte, 8 litere, un singur inteles: “Te iubesc”

Felicitari personalizate de dragoste, felicitari personalizate de iubire, felicitari de dragoste cu poza ta, felicitari de dragoste cu numele tau, felicitari personalizate de dragoste pentru facebook.

Mesaje Urari Felicitari

Se apropie ziua de nume sau de nastere a cuiva drag? Iubesti sau esti indragostit de cineva si vrei sa ii arati asta intr-un mod original? Aici gasesti o colectie de felicitari pe care le poti personaliza cu numele si/sau poza si trimite celor dragi!