Mesaje de Sfântul Luca

18 Octombrie - Sfântul Luca

Mesaje si urari de Sfântul Apostol Luca - 18 Octombrie.

Mesaje de Sfântul Luca - La mulți ani!Celor care poartă numele Sfântului Luca le doresc sănătate și fericire.

Mesaje de Sfântul Luca - La mulți ani de Sfântul Luca!La mulți ani pentru toți prietenii mei care poartă numele Sfântului Luca!

Mesaje de Sfântul Luca - Fie ca Sfântul Luca pe care îl reprezinţi, să-și coboare ochii asupra taÎți urez La Mulți Ani, pentru că porţi acest nume. Fie ca Sfântul Luca pe care îl reprezinţi, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniştea interioară.

Mesaje de Sfântul Luca - La mulți ani de Sfântul Luca!Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. La mulți ani de Sfântul Luca!

Mesaje de Sfântul Luca - La mulți ani de Sfântul Luca!Sper ca ziua numelui tău să iți aducă multe motive de a sărbatori.

TOTAL: 25

Sfantul Apostol si Evanghelist Luca s-a nascut in Antiohia Siriei. Il intalneste pe Hristos in Teba Boetiei, loc in care se ingrijea de bolnavi in calitatea sa de medic. Crezand in El, Sfantul Luca ajunge sa se numere printre cei 70 de Apostoli. Impreuna cu Sfantul Apostol Cleopa, el L-a vazut pe Domnul inviat pe drumul catre Emaus (Luca 24). Dupa Pogorarea Sfantului Duh, Luca s-a intors la Antiohia si l-a ajutat pe Pavel sa vesteasca Evanghelia Domnului.

#SfântulLuca #18Octombrie

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje si urari de Sfântul Apostol Luca - 18 Octombrie.