Mesaje de Sfântul Luca

18 Octombrie - Sfântul Luca

Mesaje si urari de Sfântul Apostol Luca - 18 Octombrie.

Mesaje de Sfântul Luca - La mulți ani, Luca!Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate şi fericire. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

Mesaje de Sfântul Luca - La mulți ani, Luca!De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui.

Mesaje de Sfântul Luca - La mulți ani, de Sf. Luca!Să ai parte de sănătate, multe realizări și să te bucuri de această zi frumoasă mereu! La mulți ani, de Sf. Luca!

Mesaje de Sfântul Luca - Iți doresc o zi de Sfântul Luca cât mai frumoasă!Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțeasca pretutindeni. Iți doresc o zi de Sfântul Luca cât mai frumoasă!

Mesaje de Sfântul Luca - La mulți ani!De Sfântul Luca, zi Sfântă, să se răsfrângă asupra ta bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare și iubitoare.

Mesaje de Sfântul Luca - La mulți ani!Cu ocazia zilei Sf. Luca, îți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire.

Mesaje de Sfântul Luca - La mulți ani de Sfântul Luca!De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate. Să se indeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui.

Mesaje de Sfântul Luca - La mulți ani!Multă sănătate și fericire pentru toți cei ce se sărbătoresc de Sfântul Luca!

Mesaje de Sfântul Luca - La mulți ani de Sfântul Luca!Ziua numelui să-ți fie plină de realizări și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viața ta! La mulți ani de Sfântul Luca!

Mesaje de Sfântul Luca - La mulți ani!Sper ca Sărbătoarea Sfântului Luca să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire și succes!

TOTAL: 25

Sfantul Apostol si Evanghelist Luca s-a nascut in Antiohia Siriei. Il intalneste pe Hristos in Teba Boetiei, loc in care se ingrijea de bolnavi in calitatea sa de medic. Crezand in El, Sfantul Luca ajunge sa se numere printre cei 70 de Apostoli. Impreuna cu Sfantul Apostol Cleopa, el L-a vazut pe Domnul inviat pe drumul catre Emaus (Luca 24). Dupa Pogorarea Sfantului Duh, Luca s-a intors la Antiohia si l-a ajutat pe Pavel sa vesteasca Evanghelia Domnului.

#SfântulLuca #18Octombrie

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje si urari de Sfântul Apostol Luca - 18 Octombrie.