Mesaje de Sfântul Ioan

13 Noiembrie - Sfântul Ioan Gură de Aur

Mesaje si urari de Sfântul Ioan Gură de Aur - 13 Noiembrie.

Mesaje de Sfântul Ioan - La mulți ani!În această Sfântă zi, îți doresc numai bine, multă fericire, îndeplinirea tuturor dorințelor și fie ca Sfantul Ioan Gura de Aur să te călăuzească mereu in viață.

Mesaje de Sfântul Ioan - La mulți ani!Sfantul Ioan Gura de Aur să te călăuzească mereu, să-ți dea un munte de sănătate, o mare de iubire și un ocean de fericire. Ne gândim cu toții la tine și îți urăm tot binele din lume.

Mesaje de Sfântul Ioan - La mulți ani pentru toți prietenii mei de pe facebookLa mulți ani pentru toți prietenii mei de pe facebook care poartă numele Sfantului Ioan Gura de Aur .

Mesaje de Sfântul Ioan - 13 Noiembrie - Sfantul Ioan Gura de AurLa mulți ani pentru toți prietenii mei de pe facebook care poartă numele Sfantului Ioan Gura de Aur!

Mesaje de Sfântul Ioan - La mulți ani de Sfantul Ioan Gura de Aur!Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. La mulți ani de Sfantul Ioan Gura de Aur!

Mesaje de Sfântul Ioan - Fie ca Sfantul Ioan Gura de Aur pe care îl reprezinţi, să-și coboare ochii asupra taÎți urez La Mulți Ani, pentru că porţi acest nume. Fie ca Sfantul Ioan Gura de Aur pe care îl reprezinţi, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniştea interioară.

Mesaje de Sfântul Ioan - Iți doresc o zi de Sfantul Ioan Gura de Aur cât mai frumoasă!Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțeasca pretutindeni. Iți doresc o zi de Sfantul Ioan Gura de Aur cât mai frumoasă!

Mesaje de Sfântul Ioan - La mulți ani!Sper ca Sărbătoarea Sfantului Ioan Gura de Aur să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire și succes!

Mesaje de Sfântul Ioan - La mulți ani, Ioan!Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate.

Mesaje de Sfântul Ioan - La mulți ani!Celor care poartă numele Sfantului Ioan Gura de Aur le doresc sănătate și fericire.

TOTAL: 25

Părintele Ioan Gură de Aur (Hrisostomul), arhiepiscopul Constantinopolului. Biserica Ortodoxă îl cinstește ca sfânt (cu pomenirea la 13 noiembrie) și l-a rânduit între Sfinții Trei Ierarhi (pomeniți la 30 ianuarie), alături de Sfântul Vasile cel Mare și Sfântul Grigorie Teologul.

#SfântulIoan #13Noiembrie

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje si urari de Sfântul Ioan Gură de Aur - 13 Noiembrie.