Mesaje de Sfântul Dimitrie cel Nou

27 Octombrie - Sfântului Dimitrie cel Nou

Mesaje si urari de Sfântul Cuvios Dimitrie cel Nou ocrotitorul Bucureştiului - 27 Octombrie.

Mesaje de Sfântul Dimitrie cel Nou - La mulți ani!Sper ca Sărbătoarea Sfântului Dimitrie cel Nou să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire și succes!

Mesaje de Sfântul Dimitrie cel Nou - La mulți ani!În această Sfântă zi, îți doresc numai bine, multă fericire, îndeplinirea tuturor dorințelor și fie ca Sfântul Dimitrie cel Nou să te călăuzească mereu in viață.

Mesaje de Sfântul Dimitrie cel Nou - La mulți ani de Sfântul Dimitrie cel Nou!Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. La mulți ani de Sfântul Dimitrie cel Nou!

Mesaje de Sfântul Dimitrie cel Nou - La mulți ani de Sfântul Dimitrie cel Nou!Sper ca ziua numelui tău să iți aducă multe motive de a sărbatori.

Mesaje de Sfântul Dimitrie cel Nou - La mulți ani de Sfântul Dimitrie cel Nou!De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate. Să se indeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui.

TOTAL: 25

Pe 27 octombrie în calendarul ortodox este marcată sărbătoarea Sfântului Dimitrie cel Nou, ocrotitorul Bucureştiului, numit şi Basarabov. Moaştele Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou se află la Catedrala Patriarhală din Bucureşti, în fiecare an în preajma acestei zile având loc un tradiţional pelerinaj pentru închinare şi rugăciune, cel mai important eveniment de acest fel din capitală.

#SfântulDimitriecelNou #27Octombrie

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje si urari de Sfântul Cuvios Dimitrie cel Nou ocrotitorul Bucureştiului - 27 Octombrie.