Mesaje de Sfântul Dimitrie cel Nou

27 Octombrie - Sfântului Dimitrie cel Nou

Mesaje si urari de Sfântul Cuvios Dimitrie cel Nou ocrotitorul Bucureştiului - 27 Octombrie.

Mesaje de Sfântul Dimitrie cel Nou - Iți doresc o zi de Sfântul Dimitrie cel Nou cât mai frumoasă!Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțeasca pretutindeni. Iți doresc o zi de Sfântul Dimitrie cel Nou cât mai frumoasă!

Mesaje de Sfântul Dimitrie cel Nou - La mulți ani, de Sf. Dimitrie cel Nou!Să ai parte de sănătate, multe realizări și să te bucuri de această zi frumoasă mereu! La mulți ani, de Sf. Dimitrie cel Nou!

Mesaje de Sfântul Dimitrie cel Nou - La mulți ani!Sfântul Dimitrie cel Nou să-ți dea sănătate și putere să lupți pentru idealurile tale. Să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii și fericire alături de familie și cei dragi.

Mesaje de Sfântul Dimitrie cel Nou - La mulți ani de Sfântul Dimitrie cel Nou!La mulți ani pentru toți prietenii mei care poartă numele Sfântului Dimitrie cel Nou!

Mesaje de Sfântul Dimitrie cel Nou - La mulți ani, de Sf. Dimitrie cel Nou!La mulți ani, de Sf. Dimitrie cel Nou! Să ai parte de multă sănătate, bucurii și multe împliniri. Să te bucuri de această zi frumoasă mereu.

Mesaje de Sfântul Dimitrie cel Nou - La mulți ani de Sfântul Dimitrie cel Nou!Ziua numelui să-ți fie plină de realizări și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viața ta! La mulți ani de Sfântul Dimitrie cel Nou!

Mesaje de Sfântul Dimitrie cel Nou - La mulți ani!Sfântul Dimitrie cel Nou să te călăuzească mereu, să-ți dea un munte de sănătate, o mare de iubire și un ocean de fericire. Ne gândim cu toții la tine și îți urăm tot binele din lume.

Mesaje de Sfântul Dimitrie cel Nou - La mulți ani!Multă sănătate și fericire pentru toți cei ce se sărbătoresc de Sfântul Dimitrie cel Nou!

Mesaje de Sfântul Dimitrie cel Nou - Fie ca Sfântul Dimitrie cel Nou pe care îl reprezinţi, să-și coboare ochii asupra taÎți urez La Mulți Ani, pentru că porţi acest nume. Fie ca Sfântul Dimitrie cel Nou pe care îl reprezinţi, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniştea interioară.

Mesaje de Sfântul Dimitrie cel Nou - Să ai o zi de Sfântul Dimitrie cel Nou minunată!Fie ca Sfinții ce te protejază să-ți aduca mult noroc, fericire și împliniri. Să ai o zi de Sfântul Dimitrie cel Nou minunată!

TOTAL: 25

Pe 27 octombrie în calendarul ortodox este marcată sărbătoarea Sfântului Dimitrie cel Nou, ocrotitorul Bucureştiului, numit şi Basarabov. Moaştele Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou se află la Catedrala Patriarhală din Bucureşti, în fiecare an în preajma acestei zile având loc un tradiţional pelerinaj pentru închinare şi rugăciune, cel mai important eveniment de acest fel din capitală.

#SfântulDimitriecelNou #27Octombrie

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje si urari de Sfântul Cuvios Dimitrie cel Nou ocrotitorul Bucureştiului - 27 Octombrie.