Mesaje de Paștele Catolic

17 Aprilie - Paștele Catolic

Mesaje si urari de Paștele Catolic.

Mesaje de Paștele Catolic - Paşte fericit!O singură dată pe an e Paştele. O zi specială, îmbogăţită de aroma bucatelor tradiţionale şi parfumul florilor de primavară şi al tău! Paşte fericit!

Mesaje de Paștele Catolic - Iisus a fost un crin printre spiniIisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui, ai devenit un crin printre crini. Hristos a înviat!

Mesaje de Paștele Catolic - Hristos a înviat!Hristos a înviat! Să fiți binecuvântați cu bogăție sufletească, cu iubire și cu speranță.

Mesaje de Paștele Catolic - Hristos a înviat!De Paște fii mai înțelegător, fii alături de cei dragi și fie ca bucuria Învierii Domnului să-ți umple viață. Hristos a înviat!

Mesaje de Paștele Catolic - Paște fericit!Să vă bucure Dumnezeu, să vă dea sănătate, să fiţi împreună cât mai mult timp, iar bucuriile să țină la distanță toate necazurile! Paște fericit!

TOTAL: 25

Paște Fericit pentru credincioșii catolici, romano-catolici, reformați, unitarieni și evanghelici. Sărbători Fericite pentru credincioșii care sărbătoresc Paștele Catolic!

#PașteleCatolic

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje si urari de Paștele Catolic.