Mesaje de Moşii de primăvară

9 Martie - Moşii de primăvară

Mesaje de Moșii de primăvară - 9 Martie.

Mesaje de Moşii de primăvară - Mamă, când mi-e dor de tine, te găsesc în sufletul meuMamă, când mi-e dor de tine, te găsesc în sufletul meu, pentru ca acolo vei rămâne pentru totdeauna.

Mesaje de Moşii de primăvară - Ai grijă, Doamne, de sufletele celor plecați la dreapta Ta!Ai grijă, Doamne, de sufletele celor plecați la dreapta Ta!

Mesaje de Moşii de primăvară - Dumnezeu să-i ierte și să-i odihnească în pace!O lumânare aprinsă pentru cei care au plecat și au lăsat un gol în suflet... Timpul trece... dar absența lor se simte! Dumnezeu să-i ierte și să-i odihnească în pace!

Mesaje de Moşii de primăvară - Tată, când mi-e dor de tine, te găsesc în sufletul meuTată, când mi-e dor de tine, te găsesc în sufletul meu, pentru ca acolo vei rămâne pentru totdeauna.

Mesaje de Moşii de primăvară - Ai grijă, Doamne, de sufletele lor!De Moșii de primăvară să aprindem o lumânare pentru cei plecați prea devreme dintre noi. Ai grijă, Doamne, de sufletele lor!

Mesaje de Moşii de primăvară - De Sărbătoarea Moșilor de Primăvară...Moartea cuiva drag îți lasă în suflet o durere pe care nimeni nu o poate vindeca. De Sărbătoarea Moșilor de Primăvară să aprindem o lumânare pentru toți cei dragi care au plecat dintre noi.

Mesaje de Moşii de primăvară - TATĂL NOSTRU, iubirea cea nemărginită, odihnește sufletele adormiților robilor TăiIartă Doamne, păcatele celor adormiti, primește-i în locașul luminii și bucuriei și le deschide brațele părintești. TATĂL NOSTRU, iubirea cea nemărginită, odihnește sufletele adormiților robilor Tăi.

TOTAL: 17

Sarbatoarea celor 40 de mucenici din Sevastia mai este cunoscuta si ca Mosii de Primavara. Pentru ca acesta zi simbolizeaza sfarsitul zilelor babelor si inceputul celor de primavara, ale mosilor. In aceasta zi se obisnuieste a se da de pomana mucenici sau sfintisori pentru cei adormiti. Sarbatoarea Mosilor de Primavara este intotdeauna in data de 9 martie.

#Moşiideprimăvară #9Martie

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de Moşii de primăvară - 9 Martie.