Mesaje de Marțea Mare

11 Aprilie - Marțea Mare

Mesaje de Marțea Mare - 11 Aprilie.

Mesaje de Marțea Mare - În Marțea Mare, Dumnezeu să vă binecuvântezeÎn Marțea Mare, Dumnezeu să vă binecuvânteze cu Pacea, Iubirea și Bucuria Sa!

Mesaje de Marțea Mare - În Marțea Mare, sacrificiul MântuitoruluiÎn Marțea Mare, sacrificiul Mântuitorului ne arată calea spre o viață mai bună și fără păcate, ne învață să fim mai buni față de semeni și să trăim în pace cu aceștia.

Mesaje de Marțea Mare - Iartă-mă, Mântuitor iubit!În Marțea Mare, mi se frânge sufletul când văd cât ai pătimit. Iartă-mă, Mântuitor iubit!

Mesaje de Marțea Mare - În Marțea Mare, Doamne ajută-neÎn Marțea Mare, Doamne ajută-ne, iartă-ne și dă-ne sănătate la toți! Amin.

Mesaje de Marțea Mare - Mulțumesc Doamne că am ajuns în această Zi Mare!Doamne iartă-ne si dă-ne binecuvântarea cereasca a iertarii să putem fi cât mai credincioși și mai răbdători ispitei pământești! Mulțumesc Doamne că am ajuns în această Zi Mare!

Mesaje de Marțea Mare - Dumnezeu să-i ierte și să-i odihneasca în pace!Azi în Marțea Mare să ne rugăm și să aprindem o lumânare pentru cei care nu se mai află printre noi. Dumnezeu să-i ierte și să-i odihneasca în pace!

Mesaje de Marțea Mare - Mulțumesc Doamne că am ajuns în această Zi Mare!Te rog Doamne dă-le multă sănătate copiilor mei, la nepoții mei și la toată familia mea și mie și la toată lumea. Mulțumesc Doamne că am ajuns în această Zi Mare!

Mesaje de Marțea Mare - Dumnezeu să ne binecuvânteze!Marțea Mare să ne fie tuturor o zi a gândului curat, a faptei fără de păcat. Dumnezeu să ne binecuvânteze!

Mesaje de Marțea Mare - În Sfânta Mare zi de MarțiÎn Sfânta Mare zi de Marți, Dumnezeu să te binecuvânteze cu pacea, iubirea și bucuria Sa!

Marțea Mare este a doua zi din Săptămâna Mare sau Săptămâna Patimilor. Aici gasesti imagini si mesaje de Marțea Mare - 11 Aprilie 2023.

#MarțeaMare #SaptămanaMare #SaptamanaPatimilor

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de Marțea Mare - 11 Aprilie.