1 Februarie: La mulţi ani, Cătălin Crișan!

La mulţi ani, Cătălin Crișan!

Trimite pe facebook

Cătălin Crișan (n. 6 februarie 1968, București) este un cântăreț de muzică ușoară românească.

Începe studiul pianului la Școala de muzică din București. Îndrăgește muzica ușoară și urmează cursurile Școlii populare de artă din București, clasa Mihaelei Runceanu.

A terminat Facultatea de Teatru din cadrul Universitatii „Titu Maiorescu”. In 1987 a debutat la „Concursul de creatie si interpretare a muzicii usoare romanesti” de la Mamaia, unde a dat lovitura, obtinand premiul I la sectia interpretare cu melodia “Vorbeste marea”.

A fost premiat si anul urmator la festivalul de la Mamaia. A avut turnee, a sustinut recitaluri, concerte in toata tara. A participat la festivalul national „Cantarea Romaniei”. A fost prezentator si realizator a trei e misiuni live in 3 televiziuni diferite si a avut o emisiune de success la Radio Romania Actualitati. A fost director al Departamentului de Cultura si Divertisment si realizator-prezentator al emisunii „Ruleta visului” in cadrul Televiziunii Romania de Maine, iar timp de patru ani, intre 2004 – 2008 a fost consilier local al primariei sectorului 4, directia Cultura. A scos 12 albume, a avut cel putin trei hit-uri : “Vorbeste marea”, “Mama”, “Daca pleci”.

Mesaje Urari Felicitari

La mulţi ani, Cătălin Crișan! - Felicitări de la mulți ani pentru personalități din țara noastră. La mulți ani pentru sărbătoriții zilei! Calendar cu zilele de naștere a unor personalități din România.