Felicitari personalizate de la multi ani - Sampanie | Cele mai calde ganduri si urari de sanatate, fericire, bucurii si impliniri! La multi ani ...!

Felicitari personalizate de la multi ani - Cele mai calde ganduri si urari de sanatate, fericire, bucurii si impliniri! La multi ani ...!

Felicitarea Anterioara Felicitarea Urmatoare La multi ani (1557)

Descriere felicitare


Felicitare personalizată de la mulți ani cu nume și textul Cele mai calde ganduri si urari de sanatate, fericire, bucurii si impliniri! La multi ani _ _ _!.
Personalizează imaginea de la mulți ani cu desen cu sampanie in frapiera si pahare adăugând numele dorit. Folosind meniul poți trimite felicitarea sărbatoritului sau sărbătoritei.
Deasemenea poti lista felicitarea, dimensiunile ei fiind: lungimea 700px și lătimea 350px

Te-ar putea interesa și ...


Cele mai apreciate

Mesaje Urari Felicitari

Felicitare personalizată de la mulți ani cu nume și textul Cele mai calde ganduri si urari de sanatate, fericire, bucurii si impliniri! La multi ani _ _ _!. Personalizează imaginea de la mulți ani cu desen cu sampanie in frapiera si pahare adăugând numele dorit. Folosind meniul poți trimite felicitarea sărbatoritului sau sărbătoritei. Deasemenea poti lista felicitarea, dimensiunile ei fiind: lungimea 700px și lătimea 350px