Felicitari personalizate de dragoste - 🌼🥳❤️❤️❤️ Flori & Inimioare & 1 Poza & Ramă Foto | Dragă, ... te iubesc din toata inima!!! - Rama foto

Felicitari personalizate de dragoste - Dragă, ... te iubesc din toata inima!!! - Rama foto

Poza va fi redimensionata la 380 x 265

Felicitarea Anterioara Felicitarea Urmatoare Dragoste (341)

Descriere felicitare


Felicitarile de dragoste cu poza si nume sunt o modalitate unica si speciala de a arata iubirea si afectiunea noastra fata de o persoana speciala din viata noastra. Aceste felicitari sunt create prin adaugarea unei poze cu persoana iubita impreuna cu numele acesteia intr-un mod care face felicitarea mai personala si mai unică.
Adaugă numele în câmpul "pentru:" apoi încarcă fotografia și apasă butonul "Personalizează". Vei obține o felicitare personalizată cu nume și fotografie cu Flori & Inimioare pe care poți să o trimiți sărbătoritului sau sărbătoritei.
Felicitarea are lungimea 1000px si lățimea 500px.

Te-ar putea interesa și ...


Cele mai apreciate

Mesaje Urari Felicitari

Felicitarile de dragoste cu poza si nume sunt o modalitate unica si speciala de a arata iubirea si afectiunea noastra fata de o persoana speciala din viata noastra. Aceste felicitari sunt create prin adaugarea unei poze cu persoana iubita impreuna cu numele acesteia intr-un mod care face felicitarea mai personala si mai unică. Adaugă numele în câmpul 'pentru:' apoi încarcă fotografia și apasă butonul 'Personalizează'. Vei obține o felicitare personalizată cu nume și fotografie cu Flori & Inimioare pe care poți să o trimiți sărbătoritului sau sărbătoritei. Felicitarea are lungimea 1000px si lățimea 500px.