Felicitari personalizate de dragoste - ❤️❤️❤️ Inimioare & 2 Poze & Ramă Foto | Tu esti dragostea mea! ... ...

Felicitari personalizate de dragoste - Tu esti dragostea mea! ... ...

Poza va fi redimensionata la 285 x 270
Poza va fi redimensionata la 285 x 270

Felicitarea Anterioara Felicitarea Urmatoare Dragoste (341)

Descriere felicitare


Felicitarile de dragoste cu poza si nume sunt o modalitate unica si speciala de a arata iubirea si afectiunea noastra fata de o persoana speciala din viata noastra. Aceste felicitari sunt create prin adaugarea unei poze cu persoana iubita impreuna cu numele acesteia intr-un mod care face felicitarea mai personala si mai unică.
Adaugă numele în câmpul "pentru:" apoi încarcă fotografia și apasă butonul "Personalizează". Vei obține o felicitare personalizată cu nume și fotografie cu Inimioare pe care poți să o trimiți sărbătoritului sau sărbătoritei.
Felicitarea are lungimea 800px si lățimea 450px.

Te-ar putea interesa și ...


Cele mai apreciate

Mesaje Urari Felicitari

Felicitarile de dragoste cu poza si nume sunt o modalitate unica si speciala de a arata iubirea si afectiunea noastra fata de o persoana speciala din viata noastra. Aceste felicitari sunt create prin adaugarea unei poze cu persoana iubita impreuna cu numele acesteia intr-un mod care face felicitarea mai personala si mai unică. Adaugă numele în câmpul 'pentru:' apoi încarcă fotografia și apasă butonul 'Personalizează'. Vei obține o felicitare personalizată cu nume și fotografie cu Inimioare pe care poți să o trimiți sărbătoritului sau sărbătoritei. Felicitarea are lungimea 800px si lățimea 450px.