Cele mai apreciate felicitari de Ziua Numelui

Trimiteti felicitari onomastice de ziua numelui familiei, prietenilor si tuturor partenerilor dumneavoastra care poarta nume de sfinti.

Cele mai apreciate felicitari de Ziua Numelui - La Multi Ani! Sfantul pe care il reprezinti sa te calauzeasca mereu, sa-ti dea un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire.
Cele mai apreciate felicitari de Ziua Numelui - Sa-ti fie viata un buchet de flori ... La multi ani de ziua numelui!
Cele mai apreciate felicitari de Ziua Numelui - De ziua numelui tau ... La multi ani!
Cele mai apreciate felicitari de Ziua Numelui - Poezie de ziua numelui: De ziua ce-ti surade-n prag / Si-i porti frumosul nume, / Eu iti doresc tot ce-i mai drag / Si mai frumos pe lume. La multi ani!
Cele mai apreciate felicitari de Ziua Numelui - La multi ani de ziua numelui!
Cele mai apreciate felicitari de Ziua Numelui - Cele mai calde urari de bine, sanatate si fericire,  de ziua numelui. La multi ani!
Cele mai apreciate felicitari de Ziua Numelui - Sa ai o zi frumoasa. Sa te bucuri de numele pe care-l porti, sa fi fericita, iubita si bucuroasa. La multi ani!
Cele mai apreciate felicitari de Ziua Numelui - La multi ani! Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta!
Cele mai apreciate felicitari de Ziua Numelui - Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta!
Cele mai apreciate felicitari de Ziua Numelui - Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si sa ai parte numai de zile senine si insorite!

TOTAL: 201

Cele mai noi

Cele mai importante zile de sfinti in calendarul crestin-ortodox sunt urmatoarele: Sf. Vasile, Sf. Ioan, Sf. Gheorghe, Sf. Constantin si Elena, Sf. Petru si Pavel, Sf. Ilie, Sf. Maria, Sf. Paraschiva, Sf. Dumitru, Sf. Mihail si Gavril, Sf. Andrei, Sf. Nicolae, Sf. Stefan.

#ziuanumelui

Mesaje Urari Felicitari

Trimiteti felicitari onomastice de ziua numelui familiei, prietenilor si tuturor partenerilor dumneavoastra care poarta nume de sfinti. - Cele mai apreciate felicitari de Ziua Numelui