Mesaje Ziua indragostitilor

Trimite si tu un te iubesc intr-un mesaj de Valentines day pentru iubit, iubita, sot, sotie, prieten, prietena sau pentru alte persoane dragi tie!

Mesaje Ziua indragostitilor - De Valentine's DayMesaje Ziua indragostitilor - De Valentine's Day, lasa-ti inima sa zburde pe cararile iubirii... invata sa fii fericit, iubeste si sa fii iubit!

Mesaje Ziua indragostitilor - Vreau sa fii Valentinul meuMesaje Ziua indragostitilor - Vreau ca tu sa fii Valentinul meu. Vreau sa fii alaturi de mine, sa imi luminezi viata, sa imi faci ochii sa straluceasca, sa imi faci buzele sa zambeasca! Alaturi de tine inima mea are aripi, sufletul meu este un foc de artificii, visele mele devin realitate! Fii cu mine, caci numai alaturi de tine simt ca pot respira!

Mesaje Ziua indragostitilor - HAPPY VALENTINE DAY!Mesaje Ziua indragostitilor - De Valentines Day, pune-ti o dorinta pentru VISE, ca acestea sa-ti lumineze cerul; a doua pentru FERICIRE, sa-ti faca inima sa tresara; si a treia pentru IUBIRE sa-ti invaluie intreaga zi. HAPPY VALENTINES DAY!

Mesaje Ziua indragostitilor - Iti multumesc ca existiMesaje Ziua indragostitilor - Happy Valentine's Day si... iti multumesc ca existi, ca esti langa sufletul si pe placul sufletului meu, ca esti vesel si optimist, ca ma faci sa rad, sa visez... din nou... sa fiu fericita... Te iubesc!

Mesaje Ziua indragostitilor - Tu esti soarele vietii meleMesaje Ziua indragostitilor - Asa cum oceanul se arunca catre tarm, asa cum muntii se inalta catre cer, asa cum copilul mic are nevoie de mama asa am eu nevoie de tine mereu in viata mea. Tu esti soarele vietii mele, tu esti bucuria mea, tu esti tot ceea ce este mai bun pe lumea asta! Te iubesc!

Mesaje Ziua indragostitilor - Sa-ti multumescMesaje Ziua indragostitilor - As vrea sa-ti multumesc ca existi alaturi de inima mea, sa-ti multumesc ca ma ajuti sa zambesc, sa-ti multumesc ca-mi esti alaturi atunci cind imi doresc...iti multumesc...si-ti spun din inima ca TE IUBESC

Mesaje Ziua indragostitilor - De DragobeteMesaje Ziua indragostitilor - De Dragobete. Fiecare secunda fara tine e o eternitate... Cineva mi-a spus ca ziua are 24 de ore, ca o ora are 60 de minute, ca un minut are 60 de secunde, dar nimeni nu mi-a spus ca fiecare secunda fara tine e o eternitate!

Mesaje Ziua indragostitilor - Te Iubesc!Mesaje Ziua indragostitilor - Tu esti trecutul, prezentul si viitorul verbului a iubi. Indiferent ce s-ar intampla, Te Iubesc!

Mesaje Ziua indragostitilor - Dragoste fara finalMesaje Ziua indragostitilor - You're my Valentine! Tu esti perechea mea! De Ziua Indragostitilor vreau sa iti spun ca dragostea adevarata nu are final fericit... pentru ca pur si simplu nu are final!

Mesaje Ziua indragostitilor - Happy Valentine's Day!Mesaje Ziua indragostitilor - De Valentine's Day dragostea nu are limite! Perechea ideala, Romeo si Julieta, Valentin si Valentina, se construieste încetul cu încetul, se sudeaza in timp, prin incredere si iubire, respect si comunicare. Happy Valentine's Day!

Mesaje de ziua indragostitilor, mesaje de Valentines day, fraze de ziua indragostitilor, poezii de ziua indragostitilor, sms de ziua indragostitilor, sms de Valentines day, poezii de Valentines day