Mesaje de Ziua Prieteniei

Aici gasesti mesaje originale pe care le poti trimite prietenilor tai de 30 iulie Ziua internationala a prieteniei sau de 4 februarie ziua prieteniei facebook

Mesaje de Ziua Prieteniei - La multi ani prietene!Mesaje de Ziua Prieteniei - Prietenia nu e un concept,nu e o notiune metafizica...prietenia e un curcubeu in toate culorile dragostei,e o promisiune nesfarsita,e un cadou pe care il deschizi iarasi si iarasi. La multi ani prietene!

Mesaje de Ziua Prieteniei - Prietenia nu tine de moda ... La multi ani de Ziua Prieteniei!Mesaje de Ziua Prieteniei - Prietenia nu tine de moda, nu e ceva ce se poarta doar sezonul acesta, nu se cumpara si nu se vinde - este insa cea mai buna investitie in aceasta viata! La multi ani de Ziua Prieteniei!

Mesaje de Ziua Prieteniei - Cred in asa o prietenie! La multi ani dragii mei prieteni!Mesaje de Ziua Prieteniei - O umbra poate aduce mangaierea altei umbre. Cand imparti cu prietenul aceeasi bezna, ai dreptul sa-l alegi in drumul tau ...spre lumina! Cred in asa o prietenie! La multi ani dragii mei prieteni!

Mesaje de Ziua Prieteniei - Zambeste! Alunga tristetea! Traieste clipa! La multi ani de Ziua Prieteniei!Mesaje de Ziua Prieteniei - Zambeste! Alunga tristetea! Traieste clipa! La multi ani de Ziua Prieteniei!

Ziua internationala a prieteniei, marcata in fiecare an la 30 iulie, a fost adoptata oficial de ONU in 2011, in ideea de a transmite mesajul ca prietenia intre popoare, tari, culturi si indivizi poate inspira eforturile de pace si poate construi punti de legatura intre comunitati. Facebook are ziua de nastere pe pe 4 februarie, iar fondatorul retelei de socializare Mark Zuckerberg propune tuturor utilizatorilor sa sarbatoreasca Ziua Prietenilor in aceasta zi, deci 4 februarie este ziua prieteniei facebook. De fapt ziua prieteniei trebuie sarbatorita in fiecare zi pentru ca nu exista viata fara prietenie.