Mesaje de Ziua Barbatului

Aici gasesti mesaje originale pe care le poti trimite sotului, iubitului, prietenului, tatalui tau, tuturor barbatilor din viata ta cu ocazia zilei barbatului - 19 noiembrie

Mesaje de Ziua Barbatului - La multi ani de Ziua Barbatului!Mesaje de Ziua Barbatului - Unul pentru toate si toate pentru unul. La multi ani de Ziua Barbatului!

Mesaje de Ziua Barbatului - Un mesaj virtual purtator de sentimente 100% veritabileMesaje de Ziua Barbatului - Un mesaj virtual purtator de sentimente 100% veritabile. Te iubesc si La multi ani!

Mesaje de Ziua Barbatului - La multi ani iubitul meu!Mesaje de Ziua Barbatului - Un gand marunt pentru iubirea imensa pe care ti-o port. La multi ani iubitul meu!

Mesaje de Ziua Barbatului - La multi ani, de ziua barbatului, 19 noiembrie!Mesaje de Ziua Barbatului - Un barbat de succes este cel care face mai multi bani decat poate cheltui. O femeie de succes este cea care poate gasi un astfel de barbat. La multi ani, de ziua barbatului, 19 noiembrie!

Mesaje de Ziua Barbatului - La multi ani Barbate!Mesaje de Ziua Barbatului - Printre multitudinea de zile ale femeii, iti urez un calduros La multi ani Barbate!

Mesaje de Ziua Barbatului - La multi ani, iubitule! Azi poti sa faci doar ce vrei tuMesaje de Ziua Barbatului - La multi ani, iubitule! Azi poti sa faci doar ce vrei tu. De maine incolo... stii ca eu sunt sefa!

Mesaje de Ziua Barbatului - La multi ani barbatele!Mesaje de Ziua Barbatului - La multi ani barbatele! Azi poti sa faci doar ce vrei tu. De maine incolo oricum vei face tot ce vreau eu!

Mesaje de Ziua Barbatului - La Multi Ani barbatul meu drag si scump! Ziua Barbatului - 19 noiembrieMesaje de Ziua Barbatului - La Multi Ani barbatul meu drag si scump! Ziua Barbatului 19 noiembrie

Mesaje de Ziua Barbatului - La Multi Ani Iubire draga!Mesaje de Ziua Barbatului - La Multi Ani Iubire draga! Se spune ca azi e ziua barbatilor cu toate ca nu multi merita ca sa aibe aceasta onoare! Dar pentru mine tu nu meriti o singura zi ci pe toate pe care le petrec si le voi petrece de acum inainte alaturi de tine! Iti multumesc!

Mesaje de Ziua Barbatului - Iti urez o zi a barbatului in care sa te bucuri de fiecare raza de soare si de fiecare pata de verdeataMesaje de Ziua Barbatului - Iti urez o zi a barbatului in care sa te bucuri de fiecare raza de soare si de fiecare pata de verdeata si... de dragostea mea neconditionata. La multi ani!

Ziua Internationala a Barbatului(ZIB) este un eveniment anual sarbatorit pe 19 noiembrie. Parlamentul a votat sarbatorirea zilei barbatului in Romania ca sarbatoare oficială a statului roman. Prima data cand aceasta zi se va sarbatori este data de 19 noiembrie 2016.