Trimite pe facebook

Mesaje de zi de nastere - La multi ani cu sanatate si iubire - mesajeurarifelicitari.com

La multi ani cu sanatate si iubire

La Multi Ani, sanatate si tot ce-ti doresti, sa ai parte de ce ai visat si de ceea ce iubesti!

Trimite pe facebook

Descarca felicitarea Pin It Trimite pe Viber Trimite pe WhatsApp

Felicitari de zi de nastere

 

Mesaje de zi de nastere

Mesaje de zi de nastere - Ziua sa-ti fie binecuvantata!Fie ca ziua sa-ti fie binecuvantata cu fericire, bucurie, raze de soare si prietenie! La multi si minunati ani!

Mesaje de zi de nastere - Sanatate, impliniri si multa iubireLa Multi Ani si fie ca aceasta zi sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire!

Mesaje de zi de nastere - Inimioare, fluturasi, zambete de ingerasi, trandafiri catifelati, bafta-n viata, bucurii...Inimioare, fluturasi, zambete de ingerasi, trandafiri catifelati, bafta-n viata, bucurii..numai asta-ti pot dori..s-ai noroc si fericire, sa ai parte de iubire...

Mesaje de zi de nastere - Iti doresc ca de ziua taIti doresc ca de ziua ta, soarele pe loc sa stea, sa-ti aduca de la mine fericire si iubire, la multi ani cu fericire si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca. La multi ani!

Mesaje de zi de nastere - La multi ani cu sanatate si iubireLa Multi Ani, sanatate si tot ce-ti doresti, sa ai parte de ce ai visat si de ceea ce iubesti!

Messaggi Auguri Cartoline - Mesaje Urari Felicitari in limba Italiana