Mesaje de Sfantul Daniel

Sfantul Daniel este praznuit de catre Biserica Ortodoxa in data de 17 decembrie in fiecare an. Trimite si tu un gand frumos intr-un mesaj tuturor care porta numele sfantului Daniel!

Mesaje de Sfantul Daniel - La multi ani Daniel!Mesaje de Sfantul Daniel - Iti doresc sa mergi pe un drum numit viata, sa te impiedici de un ciob numit noroc, sa cazi intr-o prapastie numita fericire si sa culegi o floare numita iubire! La multi ani Daniel!

Mesaje de Sfantul Daniel - La multi ani, DANIEL!Mesaje de Sfantul Daniel - Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani, DANIEL!

Mesaje de Sfantul Daniel - La multi ani de Sf. Daniel!Mesaje de Sfantul Daniel - Azi, de ziua numelui, iti urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iti doresti. La multi ani de Sf. Daniel!

Mesaje de Sfantul Daniel - Sfantul Daniel pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra taMesaje de Sfantul Daniel - Iti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Daniel pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Mesaje de Sfantul Daniel - Iti doresc o zi de Sf. Daniel cat mai frumoasa!Mesaje de Sfantul Daniel - Fie ca toate lucrurile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca! Iti doresc o zi de Sf. Daniel cat mai frumoasa!

Mesaje de Sfantul Daniel - Daniel, iti urez sa fii mereu fericit, sanatatos si plin de bucurie. La multi ani!Mesaje de Sfantul Daniel - Daniel, iti urez sa fii mereu fericit, sanatatos si plin de bucurie. La multi ani!

Mesaje de Sfantul Daniel - La Multi Ani de Sfantul Daniel!Mesaje de Sfantul Daniel - E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui ta si de aceea este o zi speciala! La Multi Ani de Sfantul Daniel!

Mesaje de Sfantul Daniel - La multi ani Daniela!Mesaje de Sfantul Daniel - Iti urez ca sarbatoarea Sfantului Daniel sa iti aduca o viata curata, frumoasa, plina de bucurii si dragoste. La multi ani Daniela!

Mesaje de Sfantul Daniel - La multi ani, DANIELA!Mesaje de Sfantul Daniel - Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani, DANIELA!

Mesaje de Sfantul Daniel - La multi ani si fie ca Sfantul DANIEL sa te calauzeasca mereu!Mesaje de Sfantul Daniel - La multi ani si fie ca Sfantul DANIEL sa te calauzeasca mereu!

Prorocul Daniel s-a nascut din semintia lui Iuda, semintie imparateasca. A trait cu 460 de ani inainte de Hristos.