Mesaje de Sfantul Andrei

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu “La Multi Ani” si sa-si felicite prin mesaje si urari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.

Mesaje de Sfantul Andrei - Andreea, sa ai parte de dragoste si fericire in viataMesaje de Sfantul Andrei - Andreea, sa ai parte de dragoste si fericire in viata. Sfantul Andrei e cu tine !

Mesaje de Sfantul Andrei - Iti doresc o viata senina ca rasaritul de soare si un suflet curat ca neauaMesaje de Sfantul Andrei - Iti doresc o viata senina ca rasaritul de soare si un suflet curat ca neaua. Iti urez o zi de neuitat si un calduros La Multi Ani!

Mesaje de Sfantul Andrei - Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatateMesaje de Sfantul Andrei - Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume. Sa ai parte numai de zile senine si insorite!

Mesaje de Sfantul Andrei - Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunataMesaje de Sfantul Andrei - Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunata si un an plin de realizari. La multi ani de ziua numelui!

Mesaje de Sfantul Andrei - Tot ce-ti doresti, tot ce-ti lipseste si-ti folosesteMesaje de Sfantul Andrei - Tot ce-ti doresti, tot ce-ti lipseste si-ti foloseste, sanatate, prieteni adevarati si multa bucurie!

Mesaje de Sfantul Andrei - La multi ani si fie ca Sfantul ANDREI sa te calauzeasca mereu!Mesaje de Sfantul Andrei - La multi ani si fie ca Sfantul ANDREI sa te calauzeasca mereu!

Mesaje de Sfantul Andrei - La multi ani si fie ca Sfantul ANDREIMesaje de Sfantul Andrei - La multi ani si fie ca Sfantul ANDREI sa te calauzeasca mereu!!

Mesaje de Sfantul Andrei - Sfantul Andrei este sarabatorit in fiecare an pe data de 30 noiembrieMesaje de Sfantul Andrei - Sfantul Apostol Andrei a fost proclamat de Biserica Ortodoxa Romana ocrotitorul Romaniei, ca urmare a propovaduirii Evangheliei in Dobrogea. Sfantul Andrei este sarabatorit in fiecare an pe data de 30 noiembrie

Mesaje de Sfantul Andrei - Andrei, iti urez sa fii mereu fericit, sanatatos si plin de bucurieMesaje de Sfantul Andrei - Andrei, iti urez sa fii mereu fericit, sanatatos si plin de bucurie. La multi ani!

Mesaje de Sfantul Andrei - Azi, de ziua numelui, iti urez si eu sa fii iubit(a)Mesaje de Sfantul Andrei - Azi, de ziua numelui, iti urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iti doresti. La multi ani!

Mesaje pentru Andreea, Andra, Andrada, Andras, Andrus, Andruta, Andreas, Andrias, Andries, Adi, Andi, Andu, Andru, Andreiu, Edra, Endre, Deia, Deea!