Mesaje de Sfanta Maria

Aici gasiti mesaje de Sfanta Maria, urari de Sfanta Maria, mesaje pentru cei care poarte numele Sfintei Maria

Mesaje de Sfanta Maria - Zi speciala pentru ca astazi este o zi speciala pentru tineMesaje de Sfanta Maria - Zi speciala pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului un sincer La Multi Ani!

Mesaje de Sfanta Maria - Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viataMesaje de Sfanta Maria - Ingerii sa-ti calauzeasca pasii iar Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata. La multi ani, Maria!

Mesaje de Sfanta Maria - La multi ani si mult noroc in aceasta zi specialaMesaje de Sfanta Maria - La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti doresc sa ti se indeplineasca toate dorintele.

Mesaje de Sfanta Maria - La multi ani MariaMesaje de Sfanta Maria - Prietena mea, Maria sper sa ramai mereu un spirit tanar si plin de viata, sa fim mereu impreuna si sa nu uitam niciodata frumoasa prietenie dintre noi. La multi ani Maria!

Mesaje de Sfanta Maria - Iti doresc o zi de Sf. Maria cat mai frumoasaMesaje de Sfanta Maria - Fie ca toate intamplarile frumoase si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Maria cat mai frumoasa!

Mesaje de Sfanta Maria - La multi ani, MariaMesaje de Sfanta Maria - La multi ani, Maria! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata!

Mesaje de Sfanta Maria - Iti doresc numai bine si sa ai parte de toata fericirea din lumeMesaje de Sfanta Maria - Astazi e ziua numelui tau, un nume simplu si frumos, la fel de pur si gingas ca tine. Iti doresc numai bine si sa ai parte de toata fericirea din lume!

Mesaje de Sfanta Maria - De Sf. Maria, zi de mare sarbatoareMesaje de Sfanta Maria - De Sf. Maria, zi de mare sarbatoare primeste din partea mea cele mai sincere urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor.

Mesaje de Sfanta Maria - De Sfanta Maria, zi sfantaMesaje de Sfanta Maria - De Sfanta Maria, zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta toata bunatatea si dragostea izvorate dintr-o inima mare. La multi ani!

Mesaje de Sfanta Maria - O sarbatorim pe Fecioara Maria si te sarbatorim pe tineMesaje de Sfanta Maria - O sarbatorim pe Fecioara Maria si te sarbatorim pe tine. Sa ramai mereu blanda, buna si draguta cu toti cei din jurul tau!

Principala sarbatoare a Mariei este la 15 august Adormirea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mare iar pe 8 septembrie se sarbatoreste Nasterea Maicii Domnului  sau Sfanta Maria Mica.