Mesaje de Dor

Mesaje de dor, poezii despre dor, fraze despre dor, SMS despre dor, mesaje pentru dor, mesaje de dor facebook, mesaje mi-e dor de tine

Mesaje de Dor - Exista 4 etape catre fericire. Mi-e dor de tine!Mesaje de Dor - Exista 4 etape catre fericire: 1. Eu, 2. Tu, 3. Inimile noastre, 4. Noi doi impreuna. Mi-e dor de tine!

Mesaje de Dor - Mi-e dor de zambetul tau, de buzele taleMesaje de Dor - Mi-e dor de zambetul tau, de buzele tale, te atingerea ta delicata... Mi-e dor de tine!

Mesaje de Dor - Mi-e dor de privirea ta, de zambetul tau caldMesaje de Dor - Mi-e dor de privirea ta, de zambetul tau cald, de glasul tau, de tot ce iti aparţine!

Mesaje de Dor - Mi-e ingrozitor de dor de tot ce-a fost frumos intre noi doiMesaje de Dor - Mi-e ingrozitor de dor de tot ce-a fost frumos intre noi doi. Privesc catre cer si rog o stea sa te sarute in locul meu, luna sa-ti vegheze somnul iar ingerii sa-ti indulceasca visele... inchide ochii si voi fi langa tine. Te iubesc.

Mesaje de Dor - Mie dor de ochii tai frumosi, atat de dulci si de duiosiMesaje de Dor - Mie dor de ochii tai frumosi, atat de dulci si de duiosi, de focul din privirea lor, de chipul tau fermecator !!!

Mesaje de Dor - Dorul de tine ma inspira si ma indeamna sa visez departeMesaje de Dor - Dorul de tine ma inspira si ma indeamna sa visez departe. Sa traim cea mai frumoasa poveste de iubire în cea mai vanduta carte.

Mesaje de Dor - Mi-e dor de clipirea ochilor taiMesaje de Dor - Mi-e dor de clipirea ochilor tai, mi-e dor de mangaierea buzelor tale catifelate si suave ... ca si sarutul de care acum mie dor, mie dor ingrozitor!

Mesaje de Dor - Mi-e dor de tine, mi-e dor de noi.. te iubesc enorm.Mesaje de Dor - Sunt aici, asculta tacerea inimii mele... ia-ma de mana, ca sa putem merge mai departe... nu ma lasa sa privesc nici o secunda inapoi. Mi-e dor de tine, mi-e dor de noi.. te iubesc enorm.

Mesaje de Dor - Mi-e dor sa te ating, mi-e dor sa iti vad chipul surazandMesaje de Dor - Mi-e dor sa te ating, mi-e dor sa iti vad chipul surazand, mi-e dor sa imi soptesti cuvinte frumoase de dragoste, mi-e dor de clipele cand ne tineam de mana si ne plimbam prin parcuri luminoase, mi-e dor de tine... te iubesc...

Mesaje de Dor - Mi-e dor de ochii blanzi, ce ma priveau in noapteMesaje de Dor - Mi-e dor de ochii blanzi, ce ma priveau in noapte. Mi-e atat de dor sa ma alinti si sa te am aproape. Mi-e dor de-ale tale buze dulci ce imi vorbeau in soapte. Urasc noaptile lungi, timpul ce ne desparte. Te vreau langa mine aici ..dar stiu ca nu se poate. De mine - aminte sa-ti aduci. Cand vei uita de toate.

Dorul e un sentiment greu de definit, dorul inseamna sa te gandesti cu placere si in acelasi timp cu tristete la persoanele din viata ta, cand ele nu-ti este aproape