Mesaje de Boboteaza

La 6 ianuarie credinciosii ortodocsi praznuiesc Botezul Domnului nostru Iisus Hristos, sarbatoare numita si Epifania sau Dumnezeiasca Aratare. Aici gasiti mesaje de boboteaza, mesaje de botezul Domnului!

Mesaje de Boboteaza - Botezul Domnului sa va aduca pace si sanatateMesaje de Boboteaza - Botezul Domnului sa va aduca pace si sanatate

Mesaje de Boboteaza - De Boboteaza primim puterea sa ne iubimMesaje de Boboteaza - De Boboteaza primim puterea sa ne iubim nu numai unul cate unul, ci sa-i iubim pe toti oamenii, pentru ca fiecare poate deveni un «tu» al nostru. Asta e crestinismul: religia iubirii.

Mesaje de Boboteaza - Sarbatoarea Bobotezei este o sarbatoare a lui Iisus HristosMesaje de Boboteaza - Sarbatoarea Bobotezei este o sarbatoare a lui Iisus Hristos, dar este si un anunt al sarbatorii noastre, al sarbatoririi botezului nostru, un anunt al iubirii lui Dumnezeu fata de oameni prin Fiul Sau.

Mesaje de Boboteaza - Cu prilejul sarbatorii botezului DomnuluiMesaje de Boboteaza - Cu prilejul sarbatorii botezului Domnului va doresc pace si bucurie, pace si mantuire intru multi si fericiti ani.

Mesaje de Boboteaza - In aceasta sarbatoare sfanta si mare ne aducem aminte de toti cei dragiMesaje de Boboteaza - In aceasta sarbatoare sfanta si mare ne aducem aminte de toti cei dragi dar si de cei care fie ca sunt aproape, fie ca sunt departe raman in rugaciunile si in iubirea noastra.

Mesaje de Boboteaza - Botezul Domnului sa va aduca pace şi sanatateMesaje de Boboteaza - Botezul Domnului sa va aduca pace şi sanatate, lumina şi ajutor, pentru a trai viata ca dar al lui Dumnezeu.

Mesaje de Boboteaza - Botezul Domnului sa va aduca pace si sanatate, lumina si ajutorMesaje de Boboteaza - Botezul Domnului sa va aduca pace si sanatate, lumina si ajutor, pentru a trai viata ca dar al lui Dumnezeu, cultivat prin credinta si fapte bune! Sarbatori fericite!