Mesaje de 1 Mai

Cele mai tari mesaje, mesaje de 1 Mai, mesaje de ziua muncii, mesaje pentru 1 Mai, sms-uri si mesaje care pot fi trimise prietenilor cu ocazia Zilei Internationale a Muncitorilor.

Mesaje de 1 Mai - 1 mai e sarbatoare pentru clasa muncitoareMesaje de 1 Mai - 1 mai e sarbatoare pentru clasa muncitoare! De aceea imi doresc cu fast s-o sarbatoresc!

Mesaje de 1 Mai - 1 Mai muncitoresc Bine-mi pare ca chiulescMesaje de 1 Mai - 1 Mai muncitoresc Bine-mi pare ca chiulesc, Iar maine cand ma trezesc La un lucru ma gandesc, Hai la munca sa muncim Da Doamne sa nu gasim!

Mesaje de 1 Mai - Fie ca aceasta zi de sarbatoare sa te ajute sa descoperi minunea unei vietiMesaje de 1 Mai - Fie ca aceasta zi de sarbatoare sa te ajute sa descoperi minunea unei vieti Implinite alaturi de cei dragi tie.

Mesaje de 1 Mai - De 1 Mai, fugi de tentatiiMesaje de 1 Mai - De 1 Mai, fugi de tentatii... dar incet, ca sa te prinda!

Mesaje de 1 Mai - In munca se refugiaza cei care nu au ceva mai bun de facutMesaje de 1 Mai - In munca se refugiaza cei care nu au ceva mai bun de facut, dar noi avem o petrecere de pus la cale

Mesaje de 1 Mai - Deadline ... Nu te-aud! Vorbeste mai tare!Mesaje de 1 Mai - Deadline? Nu te-aud! Vorbeste mai tare! Proiect urgent? Chiar nu te aud! (si nici nu o sa te mai aud cateva zile de-acum incolo)

Mesaje de 1 Mai - Distractie maxima in mini vacanta de 1 Mai!Mesaje de 1 Mai - Distractie maxima in mini vacanta de 1 Mai! Sa aduni amintiri frumoase si relaxare cat cuprinde!

Mesaje de 1 Mai - Munca este refugiul oamenilor care nu au ceva mai bun de facut.Mesaje de 1 Mai - Munca este refugiul oamenilor care nu au ceva mai bun de facut.

Mesaje de 1 Mai - Munca e izvor de sanatateMesaje de 1 Mai - Munca e izvor de sanatate, deci lasati bolnavii sa munceasca.

Mesaje de 1 Mai - Munca este sfantaMesaje de 1 Mai - Munca este sfanta asa ca nu te atinge de ea!

In anul 1889, Congresul Internationalei Socialiste a decretat ziua de 1 mai ca Ziua Internationala a Muncii, in memoria victimelor grevei generale din Chicago, ziua fiind comemorata prin manifestatii muncitoresti. Cu timpul, 1 mai a devenit sarbatoarea muncii in majoritatea tarilor lumii, diversele manifestari capatand amploare pe masura ce autoritatile au convenit cu sindicatele ca aceasta zi sa fie libera.