Mesaje de 1 Iunie

1 Iunie este cel mai bun prilej de a sarbatori copilaria si copiii, de a le oferi iubirea si aprecierea noastra. Gasiti aici o colectie de mesaje, sms, urari special dedicate copiilor si zilei de 1 Iunie.

Mesaje de 1 Iunie - 1 Iunie este ziua ta si a tuturor copiilorMesaje de 1 Iunie - 1 Iunie este ziua ta si a tuturor copiilor. Sa fiti sanatosi si mereu cu zambetul pe buze. Sa va bucurati si sa cresteti frumos. La multi ani!

Mesaje de 1 Iunie - 1 Iunie este ziua ta. Eu ti-am dat viata, dar tu mi-ai dat mult mai multMesaje de 1 Iunie - 1 Iunie este ziua ta. Eu ti-am dat viata, dar tu mi-ai dat mult mai mult. Desi ai crescut, mereu vei fi copilul meu drag. La Multi Ani si te iubesc mult!

Mesaje de 1 Iunie - Poezie de 1 IunieMesaje de 1 Iunie - Invata sa-ti traiesti copilaria, Caci ea se duce-asa rapid, De n-ai sa poti sa zici c-a fost frumoasa, Cand s-a pierdut in infinit.

Mesaje de 1 Iunie - Iubirea inocenta este cea mai frumoasaMesaje de 1 Iunie - Iubirea inocenta este cea mai frumoasa. La Multi Ani!

Mesaje de 1 Iunie - La Multi Ani copilului din tineMesaje de 1 Iunie - La Multi Ani copilului din tine!

Mesaje de 1 Iunie - Asa eram eu la varsta cea fericita si asa cred ca au fost toti copiiiMesaje de 1 Iunie - Asa eram eu la varsta cea fericita si asa cred ca au fost toti copiii, de cand ii lumea si pamantul, macar sa zica cine ce-a zice.

Mesaje de 1 Iunie - La Multi Ani! Sa ai parte in fiecare zi de bucuria si mandria pe care le-am simtit eu in ziua in care te-am adus pe lumeMesaje de 1 Iunie - La Multi Ani! Sa ai parte in fiecare zi de bucuria si mandria pe care le-am simtit eu in ziua in care te-am adus pe lume.

Mesaje de 1 Iunie - La Multi Ani! Sa cresti mare, sanatoasa si fericita alaturi de parintii tai!Mesaje de 1 Iunie - La Multi Ani! Sa cresti mare, sanatoasa si fericita alaturi de parintii tai!

Mesaje de 1 Iunie - La Multi Ani! Sa cresti mare, sanatoasa si fericita alaturi de parintii tai!Mesaje de 1 Iunie - Un 1 iunie fericit! La Multi Ani de ziua copilului!

Mesaje de 1 Iunie - Ziua in care ai intrat in viata noastra a fost cea mai frumoasa. La Multi Ani!Mesaje de 1 Iunie - Ziua in care ai intrat in viata noastra a fost cea mai frumoasa. La Multi Ani!

Copilaria, mai intotdeauna trezeste in sufletul nostru un sentiment de melancolie, este varsta la care mugurul omenesc de-abia se deschide la viata si viseaza gingas. Copiii, atat de usor de iubit! Un zambet curat si stralucitor, manute pline de iubire!