Mesaje de 1 Aprilie

Cele mai frumoase mesaje de 1 Aprilie pe care le poti trimite prietenilor tai prin sms sau prin email! Urari de 1 Aprilie, bancuri, farse şi glume de Ziua Pacalelilor.

Mesaje de 1 Aprilie - Timpul vindeca oriceMesaje de 1 Aprilie - Timpul vindeca orice, insa nu e un bun chirurg plastician.

Mesaje de 1 Aprilie - Poate ca banii vorbesc, dar cu auzul nu stai prea bineMesaje de 1 Aprilie - Poate ca banii vorbesc, dar cu auzul nu stai prea bine, pentru ca niciodata nu vin cind ii chemi.

Mesaje de 1 Aprilie - A studia inseamna a te indoi de inteligentaMesaje de 1 Aprilie - A studia inseamna a te indoi de inteligenta colegului de birou.

Mesaje de 1 Aprilie - Traieste fiecare zi, ca si cum ar fi ultimaMesaje de 1 Aprilie - Traieste fiecare zi, ca si cum ar fi ultima. Apoi, intr-o zi, asa se va si intimpla.

Mesaje de 1 Aprilie - Viata mea e ca un film care nu are distributia prea reusita.Mesaje de 1 Aprilie - Viata mea e ca un film care nu are distributia prea reusita. Si nu ii inteleg nici actiunea.

Mesaje de 1 Aprilie - Promit ca nu mai fac glume proaste de 1 AprilieMesaje de 1 Aprilie - Suntem prieteni de atatia ani si de aceea imi este foarte greu sa iti spun ceea ce trebuie sa iti spun. Dar trebuie pentru ca nu mai pot trai in minciuna, nu mai vreau sa ma scald in aceasta mocirla. Iubita ta te inseala cu mine. Promit ca nu mai fac glume proaste de 1 Aprilie!

Mesaje de 1 Aprilie - Dupa ce te casatoresti, vei afla ce e fericirea.Mesaje de 1 Aprilie - Dupa ce te casatoresti, vei afla ce e fericirea. Numai ca va fi prea tirziu.

Mesaje de 1 Aprilie - Sunt fratele tau vitregMesaje de 1 Aprilie - Sunt fratele tau vitreg. Zilele trecute mama mi-a marturisit ca tatal meu este si tatal tau. Mi-as dori mult sa ne cunoastem si sa ne avem ca fratii si sa nu ne suparam pentru micile pacaleli de 1 Aprilie.

Mesaje de 1 Aprilie - Compania Vodafone nu mai ofera nici un serviciu clientilor saiMesaje de 1 Aprilie - Anunt: Compania Vodafone nu mai ofera nici un serviciu clientilor sai din motive diverse: Orange si Cosmote au tarife si oferte mai bune. Ne cerem scuze!

Mesaje de 1 Aprilie - Inteligenta te urmaresteMesaje de 1 Aprilie - Inteligenta te urmareste... dar tu esti mai rapid.

1 aprilie - Ziua pacalelilor este o zi in care se fac diferite farse sau pacaleli. Trimiterea la o intalnire inutila a prietenilor sau alte farse similare sunt cunoscute, in cele mai multe tari europene inca din Evul Mediu. Mesaje de 1 aprilie pentru iubit, mesaje de 1 aprilie pentru prieteni, mesaje de 1 aprilie pentru colegi. Nu te lasa pacalit de 1 Aprilie! Alege un mesaj de Ziua Pacalelilor potrivit!