Trimite pe facebook

Felicitari personalizate pentru copii - A cui o fi ziua oare? La multi ani!

Poza va fi redimensionata la 280 x 395

Felicitarea Anterioara Felicitarea Urmatoare Copii (101)

Felicitari personalizate pentru copii


Cele mai apreciate

Mesaje pentru copii


Mesaje pentru copii - La multi ani, copilul meu iubit!La multi ani, copilul meu iubit!

Mesaje pentru copii - La multi ani, copilul meu drag!Sa fii un om bun, cu zambetul pe buze, sa cunosti fericirea si sa iubesti din plin viata! La multi ani, copilul meu drag!

Mesaje pentru copii - Azi este ziua ta. Ai mai crescut... La multi aniA mai trecut un an. Ai mai crescut. Nu mai esti bebelus, insa si mai mult te iubim, copil dulce! Tu ne bucuri viata cu zambetul si inocenta ta, cu sufletul tau minunat! Azi este ziua ta. Ai mai crescut... La multi ani

Mesaje pentru copii - Sa nu uiti niciodata cat de mult te iubesc mama si tata!Vreau sa ramai la fel de bun si dulce, sa ai o sanatate de fier, zile senine, iubire si sinceritate, si sa nu uiti niciodata cat de mult te iubesc mama si tata! La multi ani!

Mesaje pentru copii - La multi ani, copile!Zile senine, viata lunga, iubire din plin, zambet pe buze, si multa bucurie! La multi ani, copile!

E-o lume minunata in care veti gasi, numai copii, o lume cu mult soare si mii de jucarii, pentru copii, in lumea cu povesti si flori veti intalni, numai copii, si-o lume a inocentei pastrati-o orice ar fi pentru copii.
Felicitari copii 1 an, felicitari personalizate copii 2 ani, felicitari personalizate copii 3 ani, felicitari copii 4 ani, felicitari personalizate copii 5 ani, felicitari personalizate copii 6 ani, felicitari personalizate copii 7 ani, felicitari personalizate copii 8 ani ...

Mesaje Urari Felicitari

Se apropie ziua de nume sau de nastere a cuiva drag? Iubesti sau esti indragostit de cineva si vrei sa ii arati asta intr-un mod original? Aici gasesti o colectie de felicitari pe care le poti personaliza cu numele si/sau poza si trimite celor dragi!