Trimite pe facebook

Felicitari personalizate pentru copii - La multi ani ...

Felicitari personalizate pentru copii

 

Mesaje pentru copii

Sa fii un om bun, cu zambetul pe buze, sa cunosti fericirea si sa iubesti din plin viata! La multi ani, copilul meu drag! »»

A mai trecut un an. Ai mai crescut. Nu mai esti bebelus, insa si mai mult te iubim, copil dulce! Tu ne bucuri viata cu zambetul si inocenta ta, cu sufletul tau minunat! Azi este ziua ta. Ai mai crescut... La multi ani »»

Vreau sa ramai la fel de bun si dulce, sa ai o sanatate de fier, zile senine, iubire si sinceritate, si sa nu uiti niciodata cat de mult te iubesc mama si tata! La multi ani! »»

Zile senine, viata lunga, iubire din plin, zambet pe buze, si multa bucurie! La multi ani, copile! »»

Fericire, inocenta, speranta, bunatate, iubire, de toate sa ai parte in viata ta. La multi ani, printul meu iubit! Tu esti minunea si ratiunea mea de a trai! »»

E-o lume minunata in care veti gasi, numai copii, o lume cu mult soare si mii de jucarii, pentru copii, in lumea cu povesti si flori veti intalni, numai copii, si-o lume a inocentei pastrati-o orice ar fi pentru copii.
Felicitari copii 1 an, felicitari personalizate copii 2 ani, felicitari personalizate copii 3 ani, felicitari copii 4 ani, felicitari personalizate copii 5 ani, felicitari personalizate copii 6 ani, felicitari personalizate copii 7 ani, felicitari personalizate copii 8 ani ...

Messaggi Auguri Cartoline - Mesaje Urari Felicitari in limba Italiana