Trimite pe facebook

Felicitari personalizate de Ziua Numelui - Astazi numele-ti serbam si cu drag vrem sa-ti uram, La multi ani ... cu sanatate, bafta si noroc in toate.

Felicitarea Anterioara Felicitarea Urmatoare Ziua Numelui (78)

Felicitari personalizate de Ziua Numelui

 

Mesaje de Ziua Numelui

Iti urez La Multi Ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara. »»

La Multi Ani! Sfantul pe care il reprezinti sa te calauzeasca mereu, sa-ti dea un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire. »»

De ziua ce-ti surade-n prag Si-i porti frumosul nume, Eu iti doresc tot ce-i mai drag Si mai frumos pe lume. »»

Ne gandim cu totii la tine si pentru ca astazi este o zi speciala iti uram un sincer La Multi Ani! »»

Din adancul sufletului iti doresc ca anii ce se scurg sa treaca precum razele soarelui mangaie o trestie umeda si batuta de vant, precum iubirea alina sufletele suferinde. Sa fii fericita si mereu insotita de cei care merita sa te iubeasca. LA MULTI ANI !!! »»

Cele mai importante zile de sfinti in calendarul crestin-ortodox sunt urmatoarele: Sf. Vasile, Sf. Ioan, Sf. Gheorghe, Sf. Constantin si Elena, Sf. Petru si Pavel, Sf. Ilie, Sf. Maria, Sf. Paraschiva, Sf. Dumitru, Sf. Mihail si Gavril, Sf. Andrei, Sf. Nicolae, Sf. Stefan.