Trimite pe facebook

Felicitari personalizate de zi de nastere - ..., cu ocazia zilei de nastere iti doresc viata lunga,  fericire, sanatate si iubire.  La multi ani!

Felicitarea Anterioara Felicitarea Urmatoare Zi de nastere (345)

Felicitari personalizate de zi de nastere

 

Mesaje de zi de nastere

Fie ca ziua sa-ti fie binecuvantata cu fericire, bucurie, raze de soare si prietenie! La multi si minunati ani! »»

La Multi Ani si fie ca aceasta zi sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire! »»

Inimioare, fluturasi, zambete de ingerasi, trandafiri catifelati, bafta-n viata, bucurii..numai asta-ti pot dori..s-ai noroc si fericire, sa ai parte de iubire... »»

Iti doresc ca de ziua ta, soarele pe loc sa stea, sa-ti aduca de la mine fericire si iubire, la multi ani cu fericire si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca. La multi ani! »»

La Multi Ani, sanatate si tot ce-ti doresti, sa ai parte de ce ai visat si de ceea ce iubesti! »»

Felicitari personalizate de zi de nastere, felicitari personalizate cu ziua de nastere, felicitari personalizate de ziua de nastere, felicitari de zi de nastere cu poza ta, felicitari de zi de nastere cu numele tau, felicitari personalizate de zi de nastere pentru facebook, felicitari personalizate de aniversare